Olyan fodrászt keresek aki nem használ különböző lakkokat, habokat, zseléket stb. a hajamra, csak egyszerűen levágja. Tudnátok ilyet ajánlani?
Figyelt kérdés
A bio hajvágószalon ilyen? Tapasztalatok?2012. dec. 30. 16:20
1/4 anonim válasza:
Elvileg olyan, de erre bármilyen fodrász képes, amit te leírtál.
Csak ki kell nyitnod a szádat, és elmondanod, hogy mit szeretnél.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt oszt.társam vágja a hajam, aki fodrász lett. Csak mondom, neki, hogy mosás-vágás-szárítást szeretnék, semmi mást és akkor nem állítja be. Ennyi, de erre bármelyik fodrász képes.
3/4 anonim válasza:
Akkor gyorsan keress egy másik fodrászt mert a jó fodrász mindent ugyanúgy csinál ahogy mondod neki! Nem kell ahhoz semmi bio hajvágó szalon, csak egyszerűen mond meg neki, hogy ne rakjon rá a samponon kívül semmit.
4/4 anonim válasza:
Én a trendihaj.hu- fodrászához járok, ha csak vágást kérek akkor csak levágja, megkérdezi, tegyen-e rá lakkot a végén, de nem szoktam kérni. Nekem is fontosabb a kíméletesség és persze az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!