Miért van szinte minden második fiúnak oldalt felnyírt haj:D?
Figyelt kérdés
csak szerintem néz ki nagyon h*lyén? Miért tetszik nekik annyira?,ráadásul nem is áll jól nekik. Csak nekem nem tetszik?
16l
:S
#haj #hogy néz ki tjistn o.O
2012. dec. 30. 12:31
11/13 anonim válasza:
Ennek így semmi értelme. Csajok, linkeljetek képeket is, hogy milyen hajra gondoltok. Mert ez így csak egy nagy általánosítás.
12/13 anonim válasza:
Ezek nem mai haj divatok! Félreértés ne essék!
A hitler jugend haj viselet: [link]
A gangster korzóból:
A burberry prorsum ez már egy kicsit fejlett változata, itt nem teljesen van hátul és oldalt felnyírva, lépcsőzetesen van vágva, nyírva a haj.
80's évek közepén marha nagy divat volt. Jómagam 22 évesen most is így vágatom, mert nekem jól áll és tetszik, és örülök hogy nem mindenkinek van ez prorsum tipus csak a jugend.. :P
13/13 anonim válasza:
hmm... látom már nem mai a kérdés,de most éppen aktuális... :D nekem is ilyesmi a hajam,mint pl... a fury című filmben,brad pittnak... de azért,ezt nem kellene egy kalap alá venni azokkal a szégyentelen kefe fejű nyomikkal,sok helyen látom hogy keverik értetlen módon,... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!