Ti hogy bírjátok az epilálást? Nekem második-harmadik napra mindig kipirosodik és nagyon viszket.
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 15:06
1/3 anonim válasza:
én bírom,csak idegesít hogy benő a szőr és kezdhetem előlről már 3. nap.:) Mindegy még mindig jobb mint a borotválás:)
Nekem borotválás után viszket kegyetlenül.
2/3 anonim válasza:
én mindig nevetek közben. Utána 2 percig fáj, és nem esik jól rá a fújós dezodor egy kis ideig.
Én elég könnyen meg szoktam úszni. :)
3/3 anonim válasza:
Én jól bírom. A lábamon már egyáltalán nem fáj. Csak a szőrbenövés, meg a pattanások zavarnak... na meg hogy nem 2 hétig tartós, ahogy azt ígérték. :/ Vasárnap epiláltam, holnapra pedig már újra kell, mert a kicsi szálak elkezdtek nőni. De még mindig jobb mint a borotva. Azzal szétszabdalom magamat...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!