Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy bírjátok az epilálást?...

Ti hogy bírjátok az epilálást? Nekem második-harmadik napra mindig kipirosodik és nagyon viszket.

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

én bírom,csak idegesít hogy benő a szőr és kezdhetem előlről már 3. nap.:) Mindegy még mindig jobb mint a borotválás:)

Nekem borotválás után viszket kegyetlenül.

2012. jún. 9. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

én mindig nevetek közben. Utána 2 percig fáj, és nem esik jól rá a fújós dezodor egy kis ideig.

Én elég könnyen meg szoktam úszni. :)

2012. jún. 18. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én jól bírom. A lábamon már egyáltalán nem fáj. Csak a szőrbenövés, meg a pattanások zavarnak... na meg hogy nem 2 hétig tartós, ahogy azt ígérték. :/ Vasárnap epiláltam, holnapra pedig már újra kell, mert a kicsi szálak elkezdtek nőni. De még mindig jobb mint a borotva. Azzal szétszabdalom magamat...

16/L

2012. jún. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!