Hajfestékbe balzsam?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a hajamra 2 festék kellene, de nincs annyi pénzem, szóval kiegészíteném, hajbalzsammal, vagy samponnal, mennyi a maximális mennyiség amit hozzátehetek? nem fog változtatni a színén?

2012. dec. 28. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad belekeverni se sampont se balzsamot. hígítsd fel vízzel, de ezt csak akkor javaslom, ha hasonló színű a festék, mint a hjad. de max annyira, hogy ne legyen nagyon hígan folyó.
2012. dec. 28. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, akkor nem teszem, egyébként miért nem szabad?
2012. dec. 28. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz annyira élénk színe, esetleg foltos lesz, vagy narancsos lehet, ha szőkítesz. Ne próbáld meg a hosszú hajadat csak egy doboz festékkel festeni, mert nem lesz szép, én is megjártam vele :( Inkább halaszd.
2012. dec. 28. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem használsz elegendő festéket, akkor nem lesz szép a festés eredménye sem, ezen sajnos nem lehet spórolni. Higítani sem lehet, ebből a szempontból lényegtelen, hogy mivel, de a balzsam az éppen rossz ötlet amúgy.
2013. jan. 3. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem bírom megállni,hogy ne szólljak hozzá. Évek óta 1 dobozzal festem a derékig érő hajam és évek óta adalékokat teszek hozzá.:) Épp most is hajfestés előtt vagyok és azért jöttem fel,hátha találok valami új ötletet,amit hozzá rakhatok. Szóval nem értem miért írjátok,hogy ne meg főleg balzsamot ne.Ponthogy inkább balzsamot és sampont ne,illetve samponnal még eszembe nem jutott csinálni,bár vivőanyagnak az sem lehet rossz....csak biztos azért nem jutott eszembe,mert a sampont azt nem szoktam a fejemen hagyni sokáig balzsamot meg igen....

Egyébként olajokat javaslok még Neked, bármilyen hidegen sajtolt olaj jó sőt kíváló! Pont most reklámozzák valamelyik nagy márka hajfestékjét is,hogy az olaj hatására jobban beépül a hajszálakba...stb. Szóval hajrá!:)

2013. aug. 4. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A balzsam tudomásom szerint savas kémhatású, legalábbis az a a szerepe, hogy a lúgos samponos mosás után visszaállítsa a haj ph-ját és a felszínt elsimítsa, bezárja. Ezért nem lenne jó a lúgos festékbe keverni, mert annak a hatékonyságát esetleg rontja. Az olajok jók, hiszen vannak direkt hajfestékbe keverendő adalékok, amik jót tesznek a hajnak.
2013. aug. 8. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!