Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok biosamponokat/balzsamok...

Tudtok biosamponokat/balzsamokat hullámos/göndör hajra?

Figyelt kérdés
Enyhén hullámos hajam van, ami rögtön lelapul, ha kifésülgetem. Nézegettem a Lush Big samponját, de az SLS nagyon nem szimpatikus, és jobban örülnék valami biosamponnak vagy balzsamnak, amely segítene megtartani a hullámokat, és a tartást. Kérlek, írjatok ilyeneket, ha tudtok.

2012. dec. 6. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a netről rendeltem nadler biosampont,nagyon sok jót lehet róla olvasni és 100%ig természetes anyagok vannak benne !már 2 hete használom és meg vagyok vele elégedve..nekem is hullámos/göndör hajam van:) [link]

esetleg ajánlanám az alterra termékeket rossmanban ezek is natúrkozmetikumok :D

2012. dec. 6. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
És melyiket használod ezek közül? És milyen balzsamot? Vagy valami, amivel fixálod a hajad? Köszönöm a választ, amúgy. :)
2012. dec. 6. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
A TIGI-nek vannak szulfátmentes samponjai direkt göndör hajra. Mondjuk azt nem tudom, hogy parabének meg szilikon van-e bennük, de szerintem nincs. Utána kell nézni. :)
2012. dec. 7. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:

1.vok

mivel nekem hamar zsíros lesz a töve ezért a bioalgás sörös iszaposból rendeltem meg egyet a mandulaolajos kecsketejesből :) felváltva használom :D csak ügyelni kell a kimosására,többször öblítsd le :D hát most a gliss kurt elhasználom ilyen olajos sárga dobozban van :P utána az alterra szilikonmenteset fogom használni :D ja meg van a rossmanba ilyen TAB kozmetikás hajpakolás elég olcsó és sokáig elég,csak a hajvégeimre szoktam rakni ebből :D

2012. dec. 7. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
jah meg ecetes öblítés :D nézz utána neten :) állítólag visszallítja a haj pH ját :)
2012. dec. 7. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a felpontozások. :)
2012. dec. 8. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!