Jó bio hajbalzsam száraz hajra?
Hajmosás előtt 1-2 tegyél fel olajos hajpakolást, az sokat segít rajta.
Pl. olíva olaj+tojás, vagy ricinus olaj+olíva olaj(+tojás).
Hajmosás végén öblítsd le almaecetes vízzel a hajad, az is nagyon jót tesz.
Köszönöm mindkét kommentet!
Első: Sajnos nálam ezek annyira nem váltak be, és kedvem/időm sincs ennyit pacsálni. Megelégednék egy jó biobalzsammal. Most a Biola termékein gondolkodom, de sajnos azokat sem tudom pontosan, hol szerezhetném be, valószínűleg valamelyik nagyobb bioboltban.
Második: Az Alterra-termékekkel a legnagyobb gondom az, hogy sokszor telenyomatják denaturált szesszel, de szinte az összes hajápolási terméküket (bőrápolásit nem nézegettem nagyon, de lehet, azokat is). Megértem az aggodalmad az Auchan-Tescoval kapcsolatosan. :) Lehet, megnézem az Auchanban lévő Naturworld Egészségtárat.
Most próbáltam és csodákat művel a hajjal! Isteni az illata, és a hajad nagyon puha fényes, rugalmas lesz tőle, csodaszép selymes.
Elég jók az összetevői is!:)
Nemrég költöztem haza külföldről, így a Magyarországon kapható választékot nem ismerem, de alapból azt javasolnám, hogy NE IS HASZNÁLJ SAMPONT!
Hacsak nem találsz szulfátmentes sampont, sokkal jobb balzsammal mosni hajat. Furcsn hangzik... Én évek óta ezt csinálom, pár hét alatt sokkal szebb lett a hajam.
Azóta talán ha ötször megmostam samponnal a hajam (szuper Oriflame-es, Avonos meg nem tudom, milyen csodákkal) - AZONNAL mindig sokkal szárazabb és csúnyább lett.
Szóval, röviden: ha száraz hajat nem samponnal mosol, hanem balzsammal, akkor a nem bio balzsam is megteszi, alapból szebb lesz a hajad, mintha samponnal mosod és balzsamozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!