Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normál bőrű vagyok, ritkán...

Normál bőrű vagyok, ritkán égek le, és arra lennék kiváncsi, hogyha napozok kb. Mennyi idő kell ahhoz hogy szép, egyenletes barna legyek?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, melyik időpontra gondolsz, mert ha déli 12 órára, akkor annyit mondok: öngyilkoság.

Délelött 9-10 óra körül, a kívánt barnulás mértékétől, és a naptejed védelmétől függően, 20-50 percig javasolt, de ha 50 perc után még ujra napra akarsz menni, feltétlen pihentesd a bőröd egy 15-20 percet, mielött újra nap éri.

2008. máj. 29. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A lényeg a rendszeresség! Naponta ha egy-másfél órát kint vagy, akkor egy hét alatt azért már szép színed lesz! (én így szoktam)

Tényleg nem érdemes a tűző napra menni, délután vagy esetleg délelőtt sokkal hatásosabb, mert olyankor barnulsz, délen át pedig csak megégsz.

Ezt nem lenne szabad, de én fényvédős naptejet csak az arcomra szoktam kenni, hogy ne legyen piros... inkább napolajat használok, mert attól szebben lehet barnulni... :)

2008. máj. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!