Vágassak frufrut? 10 válaszoló alapján döntök. Nem, nem akarok elmenni anyámba.
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:34
12/22 anonim válasza:
szerintem vágass.ha meg nem álljól eltűzöd kétoldalrá aztcsá:D vagy fejpánt..
13/22 anonim válasza:
igen én is vágattam nem tetszett.. de hajpántot hordtam egész nyáron és tökre jól megnőtt..:) de azért egy próbát megér..:)
15/22 anonim válasza:
NE!!! Szerintem nem állna jól.:D
17/22 anonim válasza:
Szerintem egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Arra figyelj, hogy elég hosszú legyen, hogy a nem tetszik fel tudd tűzni. Nekem nem állt olyan jól, bár én véletlen vágtam le, mert túl rövid lett az oldal frufrum. Ha nem vagy benne olyan biztos, és nem vagy bevállalós akkor maradj az oldal frufrunál. (:
18/22 anonim válasza:
Váááágasssss!! nekem is volt tavaly de én nem szerettem, eltűztem és 2 hónap alatt megnőtt annyira hogy oldalfrufrunak tökéletes volt. :)
19/22 anonim válasza:
hamar megnő:)vágass max ha nem tetszik felcsatolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!