Mivel tudom újra egészségessé tenni a körmömet?
Már egy ideje, szép hosszú és erős körmeim voltak. Nyár elején letöredeztek (vizibicikli és a strandolás miatt), ezért elmentem csináltatni. Ezt tegnap szedtem le, mert már nagyon lenőtt és nem áll szándékomban újra feltöltetni zselével, mivel újra a saját körmeimet akarom megnöveszteni, és azt akarom festeni.
De ez a műköröm dolog nagyon megviselte és elgyengült ráadásul a reszeléstől a felülete sem egyenes.....
Mivel tudom, megint erőssé és egészségessé tenni? Erősítő lakkal már bekentem, és kézkrémet is használok.
Más ötletek?
Köszönöm
Szia!
Szedj A vitamint az jó a körmökre is hajra is. Van úgynevezett kálcium zselé is körmökre olyan mint egy erősitő de szerintem annál jobb. Ezt tettem én is csak nekem ez is kevés volt születésem óta gyengék a körmeim igy maradtam a műnél. :) remélem neked segíteni fog. Sok sikert!!
Oké, köszönöm!
utána is néztem, mikben van A vitamin (tej, tejtermékek). Ezeket ezentúl akkor többet fogyasztom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!