Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kedves srácok, mi a titka a...

Kedves srácok, mi a titka a hosszan tartós és vasalt hajnak? (F/18)

Figyelt kérdés
Vasalom a hajam, és az a gondom, hogy a nap közepére általában kimegy belőle az egyensség és újra göndör vagyok. Ugye ha izzadok, és nedvesség éri a hajam, újra "kunkorodni" kezd, és más srácoknak meg egész nap megmarad a szépen vasalt haj, ésaz biztos, hogy ők is izzadnak....XD
2009. aug. 22. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de biztosíthatlak, én is meg szoktam izzadniXD

Vannak különböző készítmények, amiket hajmosás után a hajadra tehetsz, és elvileg egyenes marad tőle a hajad, miután kivasalod. Ez nekem nem igazán jött be, de az én hajam nagyon makacs:S

2009. aug. 23. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, de én úgy szoktam, hogy miután kivasalom, teszek rá vagy zselét, így átfutok rajta zselés ujjakkal(de azt ritkábban), vagy, van egy ilyen Sunsilk egyenesítő krémem, bár nem tudom, lehet-e még kapni, ilyen lila doboza van, és nekem bevált, egyenes marad tőle a hajam, pedig hosszú, és izzadok :)

Szóval szerintem vmi ilyet tegyél rá, vagy hajlakk esetleg, azt még nem próbáltam :)

2009. aug. 23. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, konkrét válasszal én sem tudok szolgálni.

Mert sajnos nem vagyok srác ráadásul a hajamat se vasalom :D

Viszont úgy tudom ez a jelenség akkor fordul elő, ha a haj dehidratált. Tehát ha a hajad begöndörödik nedvesség, pára hatására akkor nagy valószínűséggel vízhiányos. Ez lehet akkor is, ha egyébként zsírosnak tűnik a hajad, mert ez a hajszálak belsejét érinti. (Fodrászok mondták.)

Segíthet ha használsz hajpakolást (hetente 2szer legalább) erre amúgy is szükség lenne mert a vasalás nagyon roncsolja a hajat.

Én fodrászkellékesnél kapható pakolást ajánlok, 1 literes kb. 800 forint, van vagy 4-5 féle minimum. De drogériéban is vehetsz bármilyet, én azért veszem ezt mert az én hajamra sok kell.

Egyik legjobb barátom egyébként úgy csinálja, hogy miután végzett ráfúj a hajára egy tonna hajlakkot :P Amúgy Taft-ot használ. Tudom, nem nagy tanács de neki a hajlakktól egész nap úgy marad, pedig neki is göndörödésre hajlamos a haja.

2009. aug. 23. 03:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Használj hajegyenesítő sampont! Plusz vasaláshoz való hővédő terméket.

2009. aug. 23. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi tippeket, azt hiszem majd utána járok ennek a témának
2009. aug. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!