Hajfelvarrás? LEhet?
Figyelt kérdés
Nos, levágattam tegnap a hajam, nagyon rövidre, felül 3centis, hátul kb 1centis, ilyen női divat frizura, de megbántam. Erre lehetne felvarratni hajat? mondjuk várllik érőt. tudom hogy sokba kerül. de mégis, szerintetek mennyibe? és leheet egyáltalán? köszönöm2012. dec. 17. 17:06
1/2 anonim válasza:
ááá nem!!!! nagyon rövid a hajad hozzáá.. :S :S
2/2 anonim válasza:
Szia!sajnos csak kb 10-15cm hajra lehet feltenni póthajat,mert ha kissebb a haj akkor nagyon látszódna az illesztés és neked is csak mérged lenne belőle, várd ki amig kicsit megnő, és ha megnőtt keress nyugodtan rá:cellerhaj.hu_))megoldjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!