Hajfelvarrás vagy mikrogyűrűs hajhosszabbítás?
A hajfelvarrás egy eléggé elavult módszer és nem is túl esztétikus, tehát én mindenképp a mikrogyűrűt (vagy a hőillesztést) javasolnám.
A mikrogyűrűs eljárás drágább, de tartósabb.
Nekem két hónapja raktak fel mikrogyűrűvel hajat, nagyon szép lett. Eleinte húzta a fejbörömet, de harmadik éjjel már nem is éreztem. A fodrászom szerint a mikrogyűrű nem roncsolja a hajat, mert semmiféle hő nem éri a hajat, ami károsíthatja, elégetheti. Ráadásul nekem szőke, vékonyszálú és hajvasaló által jól elégetett hajam volt. Ezért is döntöttünk emellett. Nekem a mikros sokkal olcsobban jött ki, mintha másképp csináltattam volna. A le és felrakása 2000.-Ft-ból/sor kijön. Nekem két sorom van.
Kb. két hónapig tartott. Az újboli leszedés, felrakás, összefestés kb. 2 órát vesz igénybe és megint gyönyörü a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!