Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kreatinos hőillesztéssel...

Kreatinos hőillesztéssel csináltattam póthajat és egy hét után is iszonyatosan viszket és kényelmetlen! Nem lehet vele aludni. A hajfelvarrás is ilyen kényelmetlen?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
hát próbáld ki...lehet, hogy neked az lesz...én jól elvoltam a keratinossal, a varrt haj egy honapig volt...próbáld ki, kiderül...a csatos király..ott nem alszol a hajadban...nem is nagyon érzed, hogy fent van, nem zavar, tartés természetes is tud lenni..én személy szerint mindent kiprobálva arra szavazok...és a legfontosabb: nem is teszi tönkre a hajadat...
2012. dec. 12. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem keratinos avn és semmi bajom tőle. Viszont van aki viszket tőle. Legközelebb másik fajtával rakják fel. Az is lehet a baj hogy nagyon a tövéhez rakták, akkor szokott kényelmetlen lenni. Szeritnem máshova menj ahol jobban csinálják.
2012. dec. 12. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
ja a varrás nekem irtó kénylemetlen volt, na az aztán nyomott....
2012. dec. 12. 12:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mi lesz majd megprobálok nem figyelni a viszketésre, az biztos hogy marad a pothaj mer nagyon szép lehet azért megprobálok majd más teknikát is..

Amugy az mennyire gáz hogy egy hét alatt 4 tincs leesett már és a kreatinok végén hegyek szuros hajszálak álnak ki?? Velem van a baj vagy szarul lett felrakva?

2012. dec. 12. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
ember függő. Nekem eleszi a hajam a keratint. De ez ritka. Több félét próbáltam már. Engem nem zavar mert kozmetikus vagyok és a kolleganőm vissza rakja, de fizető vendégként más. Szerintem nem kellett volna 4-nem már leesnie. Mivel ennyi a problémád vele, nagy az esély hogy nem volt olyan ügyes a fordász aki feltett. Nekem több csinálta már és lejön szoval innen tudom hogy bennem van a hiba. A többi vendégüknek fent van simán 3 hónapig ugy hogy csak pár esik le. Mondjuk én piszkálom is őket, ami picit mozog már szedem is le, na de azért mert másnap ugyis vissza rakják. Ha nem igy lenne nem szedegetném, piszkálgatnám természetesen.
2012. dec. 12. 22:58
 6/7 Andii1 ***** válasza:
rosszul tették fel.. hajfelvarrást nem ajánlom nekem nagyon irritálta a fejbőröm és viszketett.
2013. febr. 7. 11:39
 7/7 anonim válasza:

Kedves kérdező!Én most rakattam fel póthajat és nekem ugyanez a problémám , csak még tincs nem esett ki!

""Amugy az mennyire gáz hogy egy hét alatt 4 tincs leesett már és a kreatinok végén hegyek szuros hajszálak álnak ki?? "" Nekem olyan mintha az illesztésnél fele már tőbe letrört volna! Mit kell tenni? Le kell szedetni? Az összes le fog törni?

2015. jún. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!