5000 ft zsebpénzt hogyan lehetne beosztani hogy abból ruha és kozmetikum is kikerüljön?
ugy hangzik,mintha még sosem lett volna drága sminkszered (nem középkategória). Majd ha egyszer lesz,észreveszed majd a különbséget.És a bőröd is.Addig nem tudsz nyilatkozni.
Félre ne érts,nem akarlak rábeszélni,mert akkor 1-el kevesebb lancome rúzs lenne a polcokon,és az nekem nem jó:)
Szerintem vegyétek a miss sporty-t:D
Egy nő nem attól lesz szép, hogy kivakolja magát. Ha neked 7000 forintos rúzs kell ehhez, akkor gratulálok. Nekem megfelel a Miss Sporty is, a barátom mindenhogy szépnek lát, azok is, akik számomra fontosak, a többi nem érdekel. Biztos sok hapsinak felállt már a Lancome rúzsodra ;) Az igazi szépséget nem lehet drága készítményekkel megvásárolni, ha te attól leszel szebb, hogy minél drágább szarokat kensz magadra, tedd.
Szép vagy smink nélkül ..jah:)Magadnak tuti..csakhogy mindig lehet szebb egy nő..nekem ne mondjad hogy egy szép nőt nem tesz szebbé egy kis smink,mert ha olyan gyönyörű lennél(ami kizárt),hallottunk volna már rólad:)
Hallottál a fokozatokról?Szép,szebb,gyönyörű?Még a legszebb nőt is megszépíti egy (helyesen) alkalmazott smink.
Miért kellett volna róla hallanunk? Nem mindenki szenved feltűnési viszketegségben. Neked meg a kommented alapján az fáj, hogy a Lancome rúzsoddal sem vagy elég szép ahhoz, hogy bárki is észrevegyen. (Ja, és mielőtt jönne az irigykedős kommented; megtehetném, hogy ennyiért vegyek rúzst, csak én nem vagyok ekkora sznob p.icsa :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!