Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epiláláshoz kérek tippeket,...

Epiláláshoz kérek tippeket, trükköket amitől kevésbé fáj az intim tájék. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Géppel szeretném epilálni az intim tájékomat. Vízben áztatás sokat számít? Mi van még?

2012. dec. 13. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hideg hűtés.
2012. dec. 13. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
És az hogy miért mennyire
2012. dec. 13. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Intim tájékon amikor először próbáltam epilálni,akkor kb. 1 perc után abbahagytam, mert azt hittem megdöglök. Azóta kicsit "tanulmányoztam" a dolgokat és bevettettem, azt amit a többi tájékon. Szóval javaslom, hogy először gyantával próbáld meg, meg úgy először egy kicsit hozzászoksz a fájdalomhoz, majd amikor nő vissza és kb fél centi hosszúságú, akkor ess neki epiáltorral, ha gyantára nincs lehetőséged, akkor borotvával és ugyanúgy várd meg, míg kb félcenti nem lesz. Minél rövidebb a szőr, annál kevésbé fog fájni. Ajánlom előtte a vízban áztatást, sokat számít, mert felpuhítja a bőrt, illetve testápolót(szintén puhít). Ha közben nagyon fáj, akkor csinálhatod azt, amit az első írt, bár nekem az nem sokat használ, inkább utána jó. Általában menstruáció közben, vagy amikor görcsölök, akkor szoktam csinálni, mert akkor még nagyobb a fájdalom küszöbe az embernek, illetve a pároddal sem kerülsz kontaktba, így nem látja a félig tüsis tájékodat.:D Epilálás után fertőtleníts! mosakodj meg újból, kend be krémmel magad, nekem az aloe vera nagyon jó szokott lenni ilyenkor, illetve utána való nap, vagy amikor már nem érzékeny a bőröd testradírt is használhatsz, ettől még simább leszel. Az epilátort is fertőtlenítsd le, így elkerülöd a szőrbenövéseket, gyulladásokat. Amúgy az aloeverát, minden napra javaslom, szépen rendbe hozza a bőröd utána, csökkenti a pirosságot is. Sok sikert hozzá!:D
2012. dec. 13. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
3asnak. Köszönöm. Nagyon jó amit írtál. Epilátort hogyan fertőtleníted?
2012. dec. 13. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én octenisepttel szoktam, vagyis régebben azzal csináltam, ez egy egyszerű sebfertőtlenítő(gondolom bármelyik jó hozzá), mostanában alkohollal csinálom, de kapni ilyen fújos fertőtlenítóket is direkt bőrre, azt olvastam, hogy használják még erre is. Illetve néha nem is szoktam külön dolgokat használni, csak simán leveszem a "fejét" áttörölgetem egy nedves vattapamacssal, a kis csipeszeket szintén és kész. Az ilyen fertőtlenítés leginkább az ellen van, hogy nehogy szőrbenövés keletkezzen, illetve ha rajtad kívül más használja a gépet. Még annyit elfelejtettem írni az előbb, hogyha nagyon fáj kaphatsz be fájdalomcsillapítót is, van, aki arra esküszik, bár sztem 2-3 használat után hozzá lehet szokni a fájdalomhoz, de az első tényleg gyilkos, szóval kitartást hozzá, bár ha máshol már használod, akkor tudod miről beszélek.
2012. dec. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!