Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok ajánlani házilag...

Tudnátok ajánlani házilag készített mellnagyobbitási trükköket?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani mellnagyobbitási gyógynövényeket vagy valami otthonilag készült krémeket..??MErt lefogytam és ezzel együtt a mellem is lefogyott..Ezért kérném a segítségeteket..Mert valahol régebben olvastam hogy gyógynövényeket használnak erre a célra..Köszönöm előre is..
2012. márc. 15. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyél sok-sok dinnyét!
2012. márc. 15. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyógynövények? Miért növekedne egy bizonyos testrészed a gyógynövényektől? Max a placebo hatás miatt. Amúgy házilag úgy lehet megnövelni a mellméretet, ha hízol, de az sem 100 hogy pont oda megy.
2012. márc. 15. 22:40
 3/6 anonim válasza:
A görögszéna mag tea állítólag hasznos...én most kezdtem el 1 hete, de minden nap kell inni kb. fél évig, mire van eredménye. Az is nagyon jó, ha feszesítő testápolóval vagy mellfeszesítő krémmel/olajjal masszírozod a melled körkörösen minden 2. nap. :) Nálam most még csak kísérlet szinten van a dolog, de remélem sikerül valami eredményt elérnem :)
2012. márc. 16. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Mellet soha nem szabad masszírozni a benne lévő mirigyek miatt. A mellrák nagyon fiatal korban is előfordulhat.Optikailag növelheted úgy hogy vásárolj betéteket amit a kismamák is használnak a melltartójukba. Egyébként ne higgy senkinek, semmi nem növeszti a melleidet meg, de biztos lesz olyan fiú aki így is imádni fog.

Kozmetikus Kati

2012. márc. 17. 22:59
 5/6 anonim válasza:
Én masszőr vagyok és frissítő masszázst is tanultam, ahol valóban nem szabad a mellet masszírozni, azonban a nyirokmasszázs kifejezetten jót tesz neki. Nem, hiszem, hogy ha a mellmasszázs káros lenne, alkalmaznák. Persze, ha otthon masszíroznád magadnak, légy óvatos, ne nyomd meg inkább csak körkörös mozdulatokkal simogasd. 1-2 méretnél nagyobb ettől sem lesz, de mástól sem, hacsak nem fekszel kés alá, vagy nem leszel terhes :) A legjobb az lenne, ha elfogadnád magad olyannak amilyen vagy, esetleg sportolnál, edzenél, mert hidd el a nagy mell semmit sem jelent. A pasik sem erre buknak, ha nem vagy szép (kívül-belül, de leginkább belül) legfeljebb csak egy patront ér nekik egy nagy mellű csaj.
2012. márc. 20. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

ugyan hiába mondják a pasik, hogy neki a te kis melleid tetszenek, ha titokban egy nagymellű csajról álmodozik!!!!!

Nincs olyan akinek az tetszik, csak olyan aki beéri kevesebbel is...

2014. szept. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!