Viktoria.p kérdése:
Mit csináljak vele? :D
Figyelt kérdés
mit csináljak a hajamal hogy ne zsirosodjon? naponta mossom de nap végére mindig zsiros lesz. Nem tudom hogy de segitsetek.2012. dec. 12. 10:29
1/8 anonim válasza:
Naponta hajat mosni, heti 2-3 alkalom helyett? Gratulálok, érik a kopaszság! Már csak néhány év, és kihullik az összes hajad. Ezt akartad?!
2/8 anonim válasza:
Használj olyan sampont ami zsírosodásra hajlamos hajra van kifejlesztve. Pl a head&shoulders és a fructis nekem nagyon bevált és 3 naponta mosom igy.
3/8 A kérdező kommentje:
de figyelj járjak zsiros hajjal ? ekkora igénytelenség nincsen. amúgy több féle sampont is használok,semelyik sem hat.
2012. dec. 12. 11:06
4/8 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy hétvégén, amikor nem mész sehová, akkor pénteken megmosod, aztán már legközelebb csak vasárnap este. Megint mosd meg 2 nap múlva, és kezd el nyújtani, hogy minél több ideig nem mosol hajat. Elég úgy kihozni, hogy 3-4 naponta. Amikor zsíros a hajad, használj szárazsampont, vagy fogd, esetleg fond össze. Eleinte nagyon rossz lesz, de megéri, mert meglesz a hatása. És persze használj zsíros hajra való sampont is. Az is segíthet, hogy nem piszkálod a hajadat a kezeddel, mert elvileg így "bezsírozod".
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. dec. 12. 11:23
6/8 anonim válasza:
Nem szabad minden nap hajat mosni, mert akkor még több zsírt termel a hajad a kiszáradás ellen. Heti 2x kéne hajat mosnod kénes samponnal, minden nap használni zsíros hajra való hajszeszt. Ha közbe nagyon rossz akkor használj száraz sampont, de csak ha nagyon muszáj.
7/8 Egy Zsófi nevű lány válasza:
tényleg ne moss minden nap hajat, én találtam egy nagyon-nagyon jó sampont ami kifejezetten a serdülőkori zsírosodás visszaállítására jó. (akkor is használ, ha már felnőtt vagy)
8/8 anonim válasza:
Tessek Bojtorjan Sampont hasznalni es legalabb 2-3 napot kihagyni a haj mosasok között. Ha közben nagyon bezsirosodik nem baj, fogd össze es egy kis baba hintöport szorj ra, igy nem fog zsirosnak hatni.
Valoszinüleg azert zsirosodik ennyire a hajad, ert naponta mosod. Muszaj elnyujtanod a haj mosasok közti idöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!