Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak vele? :D

Viktoria.p kérdése:

Mit csináljak vele? :D

Figyelt kérdés
mit csináljak a hajamal hogy ne zsirosodjon? naponta mossom de nap végére mindig zsiros lesz. Nem tudom hogy de segitsetek.

2012. dec. 12. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Naponta hajat mosni, heti 2-3 alkalom helyett? Gratulálok, érik a kopaszság! Már csak néhány év, és kihullik az összes hajad. Ezt akartad?!
2012. dec. 12. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Használj olyan sampont ami zsírosodásra hajlamos hajra van kifejlesztve. Pl a head&shoulders és a fructis nekem nagyon bevált és 3 naponta mosom igy.
2012. dec. 12. 11:04
 3/8 A kérdező kommentje:
de figyelj járjak zsiros hajjal ? ekkora igénytelenség nincsen. amúgy több féle sampont is használok,semelyik sem hat.
2012. dec. 12. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Csináld úgy, hogy hétvégén, amikor nem mész sehová, akkor pénteken megmosod, aztán már legközelebb csak vasárnap este. Megint mosd meg 2 nap múlva, és kezd el nyújtani, hogy minél több ideig nem mosol hajat. Elég úgy kihozni, hogy 3-4 naponta. Amikor zsíros a hajad, használj szárazsampont, vagy fogd, esetleg fond össze. Eleinte nagyon rossz lesz, de megéri, mert meglesz a hatása. És persze használj zsíros hajra való sampont is. Az is segíthet, hogy nem piszkálod a hajadat a kezeddel, mert elvileg így "bezsírozod".
2012. dec. 12. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. dec. 12. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad minden nap hajat mosni, mert akkor még több zsírt termel a hajad a kiszáradás ellen. Heti 2x kéne hajat mosnod kénes samponnal, minden nap használni zsíros hajra való hajszeszt. Ha közbe nagyon rossz akkor használj száraz sampont, de csak ha nagyon muszáj.
2012. dec. 12. 11:41
 7/8 Egy Zsófi nevű lány válasza:

tényleg ne moss minden nap hajat, én találtam egy nagyon-nagyon jó sampont ami kifejezetten a serdülőkori zsírosodás visszaállítására jó. (akkor is használ, ha már felnőtt vagy)

[link]

2012. dec. 12. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Tessek Bojtorjan Sampont hasznalni es legalabb 2-3 napot kihagyni a haj mosasok között. Ha közben nagyon bezsirosodik nem baj, fogd össze es egy kis baba hintöport szorj ra, igy nem fog zsirosnak hatni.

Valoszinüleg azert zsirosodik ennyire a hajad, ert naponta mosod. Muszaj elnyujtanod a haj mosasok közti idöt!

2012. dec. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!