Ki milyen borotvát használ, és hogyan van vele megelégedve?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 18:54
2/24 anonim válasza:
Xtream 3. DM-ben szoktam venni. " Egyszer használhatós", de kb. 1 hónapig simán lehet használni. Szerintem nagyon jó. :)
350ft / 1db
3/24 anonim válasza:
Valami névtelent használok, olcsó volt, egyszer használatos, de többször szoktam használni. Ritkán borotválok, inkább epilálni szeretek, de ha kevés az idő...
4/24 anonim válasza:
Wilkinson Protector 3D
Már vagy 10 éve vettem, de mintha új lenne. Hetente kb kétszer borotválkozom, így egy évben max 3szor cserélek fejet. Éles, nem hagy borostát, és még az arcomat sem vágtam el vele egyszer sem. Soha nem cserélném le semmire.
5/24 anonim válasza:
egyszerű eldobható borotvát. :D
6/24 ivilicious válasza:
hát vagy az x-epil nőijét, ilyen eldobhatósak ,vagy a venus női borotvákat, azok nagyon jók
7/24 anonim válasza:
Noname-s eurós boltban kaphatót. 2x4 db kerül 350 Ft-ba. 3 pengés, 1x használatos eldobható, de 1 hónapig simán tudok használni belőle 1 borotvát, mert annyira éles. Én nagyon szeretem.
8/24 anonim válasza:
Venus Riviera (eldobhatós)
Meg vagyok vele elégedve teljesen.
9/24 anonim válasza:
Gilette max3 vagy Wilkinson Quattro. Tökéletesen meg vagyok velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!