Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran szőrteleníted...

Milyen gyakran szőrteleníted magad?

Figyelt kérdés
Milyen módszerekkel teszed ezt ? Az eddigi legjobban és legrosszabban bevált módszerek ?

2012. dec. 9. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

...mégis ez a legésszerűbb és a leggazdaságosabb..

3-4 hetente nő vissza és rögtön szedheted is amíg picik!:) Ez nyáron nagyon jól jön, utána pedig kapsz 3-4 hétig tartós sima lábakat!:)

A borotvától pont az ellenkezője lesz, több szőr nő és erősebben..

Egyébként a borotvától nekem is ez a bajom volt nyáron, nem bírta a bőröm 1 hónap után folyamatosan begyulladt, 3 napont leszedni, közbe még gyulladt, szóval tönkretette a bőröm..

Az epillátor mellett hetente 2-3x radírozni kell a bőrt, de ennyi. Szépen nőnek (mikor bújnak ki akkor viszket, de ez 2-3 napig tart), nem bújnak a bőr alá, vagy fordulnak bele, semmi probléma.

Én nyáron vettem az epilátort, és már most sokkal gyengébb szőrök nőnek, és nem is fáj annyira.

Ha borotválsz erősödik,sűrűsödik, begyullad, folyamatosan drága pengét kell venni+borotvahabot...

Gyantáztatás drága, ha otthon csinálod olcsóbb, de meg kell várni nyáron is hogy megnőjön(1-2 hét míg leszedhető), szóval abból is borotva lenne nyáron.

Ha veszel egy epilátort(mondjuk 6-7000 Ft-ért) ilyen gondok nincsenek. Télen-nyáron akármikor nekieshetsz, nincs plusz költség(..mint a borotvánál a penge, hab, vagy gyantagépnél a gyanta+papír+leszedő olaj..) Ha havonta egyszer kibírod azt az 1 órát cserébe szép lábakat kapsz, gyulladás nélkül, plusz költségek nélkül.

Nem rábeszélni akarlak, de az én 6 év szenvedés után vettem csak epilátort, és bárcsak előbb vettem volna!:)

2012. dec. 11. 19:04
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. dec. 11. 22:03
 13/14 A kérdező kommentje:
és intim tájékon is epilátor ?
2012. dec. 13. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Arra még nem vetemedtem, mert a combkezdetnél is már igencsak fáj, de van aki bírja.. (és is szeretnék egyszer odáig jutni!:)

Én ott egyenlőre még gyantázom(gyorsabb, kevesebb fájdalom) + villany borotva.

2012. dec. 14. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!