hónalj és láb 1,5 -2 hetente(attól függ hogy nő vissza) etilláporral otthon magamnak :D
2012. dec. 9. 18:04
3/14 anonim válasza:
Hónalj 2 naponta, intim tájékon 5-6 naponta. Borotválni szoktam, nekem ez bevált. Utána mindig használok babahintőport, így nem pattogzik ki.
2012. dec. 9. 19:03
4/14 anonim válasza:
Hónaljamat kb. 3 naponta borotválom. Intim tájékon kb. 1-1,5 hetente borotválom, mert nincs párom, és nem is nő túl gyorsan a szőröm. A lábamat is borotválom, változó, hogy milyen gyakorisággal - mivel nincs párom, előfordul, hogy csak kéthetente. :D
2012. dec. 9. 20:06
5/14 anonim válasza:
A lábamat csak akkor ha tudom, hogy esetleg meglátná valaki :D De nyáron kb minden nap... :D Rövidnadrág mellé még a mikromilliméteres szőrt se tudom elviselni. Hónaljamat 2 naponta. Délen meg hetente :D Karomat is olyan hetente szoktam. Borotvával szoktam, meg veszek ilyen habos-zselés izét rá. Legrosszabb a gyanta volt, konkrétan a bőröm jött vele együtt :D
2012. dec. 9. 20:11
6/14 anonim válasza:
borotvát használok és a hónaljam 2-3 naponta, lábamon lassan nő a szőr azt hetente és intim tájékon is hetente
2012. dec. 9. 20:50
7/14 anonim válasza:
hónalj 3-4 nap borotva
intim 1-1,5 hét borotva
láb 2hét epilátor vagy borotva, utána babaolajjal bekenem., vannak tetoválások és azt is jól ápolja az olaj.
A gyantázástól apró piros pöttyök, meg fájdalmas.
2012. dec. 9. 21:11
8/14 anonim válasza:
amikor anya nincs itthon :)
eléggé ellenz:( de nemtudom miért
borotvával
2012. dec. 9. 21:36
9/14 anonim válasza:
Epilálok, majdnem mindent.
Tavaly még télen: gyanta, nyáron: borotva volt, de meguntam.
Epilátorral könnyebb és tovább tart, szebb is a bőr, + nagyon kevés szőr ami begyullad, vagy alánőne, és már sokkal gyengébb és ritkul is.(nyáron vettem) Ahogy nő úgy szedem is. Teljes lábon, hónalj és kar.
Intim helyen még gyanta+borotva, kb 2 hetente.
2012. dec. 9. 22:36
10/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a borotvától kipattogok szinte mindenhol. De az epillátor meg nekem nagyon fáj :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!