Hajhullás megszüntetése. Hogyan/mivel?
Üdv!
Rengeteg hajhullásos kérdés van ezen az oldalon, és más fórumokon is, de azért remélem, hogy tudok újat kérdezni. :)
Az a helyzet, hogy kb. 2 hónapja nagyon durván hullik a hajam. 2-3 hete vágattam le a majdnem hátközépig érő hajamat, és a fodrászom majdnem elsírta magát, mert 1 évvel ezelőtt dupla ennyi hajam volt. Most vállig ér, de ugyan úgy hullik. Napi 2x fésülködök, és van olyan reggel, amikor szabályosan bundás lesz a fésű, annyi hajam hullik ki. Így olvasásra vicces lehet a bundás fésű, de néha a sírás kerülget. És napközben is hullik. A hajmosás meg kész rémálom.
Voltam orvosnál is, azt mondta szedjek Biovannét, Revalidot, stb. Csak az a baj, hogy nincs havi 4-5 ezer forintom ezekre a márkás, agyonreklámozott termékekre.
Itt olvastam, hogy többeknek is bevált a DM sajátmárkás terméke, a Das gesunde plus hajvitamin. Állítólag ugyan azok az össztevői, mint a Biovannénak, csak jóval olcsóbb (kb. egy ezres), és 60 db-ot kap az ember ennyi pénzért.
Van itt olyan, akinek megállította a hajhullását ez a termék, vagy bármilyen másik?
Alapból képtelen vagyok lenyelni a tablettákat, kapszulákat, de most eléggé lenne okom rá, hogy valahogy leerőltessem.
Egyébként van egy Dr. Chen nevezetű hajregeneráló tea, a Rossmannban láttam pár hete, erről valaki tud valamit mondani? Használ, nem használ?
És még egy utolsó kérdés. :) A sörélesztő miért jó a hajra? És aki szed valamilyen sörélesztőt, az leírná a nevét/márkáját?
Előre is köszönöm a válaszokat!
U.i.: Amúgy szedek multivitamint: 1x1 Vitaday Family Multivitamin + cink és vas. 60db-os, 1200-1500ft között mozog az ára. Ebben van a legtöbb vitamin, és viszonylag olcsó is. Plusz rágótabletta, ami a már fent említett gyógyszernyelési irtózásom miatt külön jó. :)
Hajhullásra való hajszeszt minden nap alkalmazva kipróbáltad már? Nekem is úgy hullott a hajam, hogy végigsimítottam és minden alkalommal a kezemben maradt egy jó vastag hajcsomó. Durva volt. Hajszeszben nem bíztam, de mégis az segített, kb. másfél hét után már nem hullott egyáltalán. Ez a Stella Herbavita hajhullásra való hajszesze volt.
A tablettákra az van írva hogy 3 hónap alatt hatnak... ha hatnak. Napi 3 szemet vegyek be. Nekem ez így túl drága lett volna. Szóval ezt nem próbáltam, de már nincs is szükségem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!