A hajhullás mindig végleges? Honnan tudni, hogy megállt?
Figyelt kérdés
Először is, genetikailag minden jó, mert faternak és annak faterjának is volt jó haja 70 fölött. Anyám testvére és apja már nem volt ilyen szerencsés, annak a 2 fiai is kopaszodnak.
Kétoldalt egy kis sáv hiányzik már régóta (olyan, mint Szabó Dávidnak az x faktorból), most 27 vagyok, érettségi képen is hasonló volt, max. 2 centi kophatott fel, de inkább a fényképek alapjám 14-18 életévemben ment fel kicsit kétoldalt.
Azt mikor lehet kijelenteni, hogy megállt? Van 2 ismerősöm, akiknek nem lett végleges, legalábbis 3 év óta nem mozdul, vagy nézzük meg Nagy Ferót: mióta ilyen a haja?
2012. dec. 8. 20:58
1/1 anonim válasza:
Nem mindig végleges, nekem is hullott és mondták hogy vissza fog nőni idővel, és elvileg mások már mondják, hogy nő vissza. Vizsgáltasd ki én a sote bőrklinikát ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!