Amikor megmostátok a hajatokat utána használtok hajszárítót? illetve, forró vízzel kell megmosni a hajat vagy langyosabban?
Mert azt halottam hogy a hajszárítástól termelődik a korpa meg, hogy a forró víz sem jó a hajnak. Te hogy szoktad?
2012. dec. 8. 18:28
1/10 anonim válasza:
langyos vízzel, hígított samponnal 3 naponta, balzsam és lassú fokozaton közepes forrósággal szárítom.
2012. dec. 8. 18:51
2/10 anonim válasza:
Én nem használok hajszárítót. Hajmosáshoz langyos vizet használok, nem akarom leforrázni a fejemet. :D
2012. dec. 8. 18:52
3/10 A kérdező kommentje:
higgítani a sampont vízzel?
És ha nem használsz hajszírtót csak feltekered a hajadra a törölközőt?
2012. dec. 8. 18:55
4/10 anonim válasza:
igen, kevés vízzel hígítod, kb. egy decisre.
2012. dec. 8. 19:29
5/10 anonim válasza:
én langyos vizzel megmosom majd kicsavarom a vizet belöle..utána rátekerem a fejemre a törülközöt kis ideig rajta hagyom majd leveszem..utána meg magától szárad :)
2012. dec. 8. 21:27
6/10 anonim válasza:
Nem hajszárítózok, évente pár alkalommal. Hagyom magától megszáradni.
2012. dec. 9. 16:28
7/10 anonim válasza:
Szoktam hajszárítót használni, mert lapul a hajam, és ilyenkor lógatva szárítom. Akkor is lapul, de nem annyira, mintha hagynám magától megszáradni. Télen, hidegebb időben közepes hőfokozattal szárítom, nyáron a legkisebbel, leglangyosabbal. Mosni meleg (de nem forró!) vagy langyos vízzel szoktam.
2012. dec. 25. 05:21
8/10 anonim válasza:
Kellemes meleg vízzel mosom.
Akkor lesz korpás hogy ha nincs megszárítva. Én nyáron csak a tövét szárítom meg, a többit hagyom magától megszáradni. Télen az egészet szárítom, hogy meg ne fázzak, és közepes hőfokon. A túl meleg nem jó a hajnak.
2012. dec. 26. 12:00
9/10 anonim válasza:
én naponta mosom a hajam a langyos és forró víz özött (meleg víznek hívják azt???) és hígítom a sampont (úgy szoktam hogy az új sampon felét átöntöm egy másikba és felhígítom amíg tele lesz (magyarul 50-50 arányban)
nem hajszárítózom, csak a frufrumat reggel (bevizezem és formára szárítom) de sosem szárítom a többi részét...
2013. jan. 2. 18:46
10/10 anonim válasza:
ja és így tök szép hajam van (a legszebb az osztályban) csillog meg egészséges meg minden ilyen... de mondjuk szerintem az főleg genetika
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!