Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyors hajnövesztőszerre lenne...

Gyors hajnövesztőszerre lenne szükségem! Ti mit használtok, ami eredményes is?

Figyelt kérdés
Természetes összetételűt szeretnék, de a ricinusolajon kívül, mert azt már használom!

2012. dec. 1. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Natúr sampon és balzsam pl. az alvere, alterra, nem drágább mint bármelyik másik sampon, de tényleg használ, ha hajnövesztése nem is ne sokkal szebb lett tőle a hajam. Ezenkívül én még a kókuszolajról hallottam, hogy jó rá. Ki fogom próbálni hamarosan, szóval személyeset erről még nem tudok mondani, de szerintem egy próbát biztos megér
2012. dec. 1. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
az alvere és altera sampon magyar termék? ugyanis Erdélyi vagyok, nem hallottam még róla, hol lehet kapni?
2012. dec. 1. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Bánfi sampon/hajszesz? Én úgy veszem észre, hogy nekem az nagyon bevált! Hajszeszt használok, kétszer gyorsabban nő a hajam, mint egyébként.
2012. dec. 1. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Alverde van DM-ben, Alterra pedig Rossmannban. Előbbi német termék, utóbbit sajnos nem tudom.

Én használok kókuszolajat a száraz hajvégeimre és nagyon jó :) egyáltalán nem törik mióta volt vágva (de folyamatosan kenve is kókuszolajjal), pedig korábban egy héttel fodrász után már töredezett volt a hajvégem :( és utoljára 3 hónapja voltam.

2012. dec. 1. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
A Banfi hajszesztől rengeteg hajam kihullott, 2x használtam de többet nem merem, mert kopasz maradok, és az inkább dúsít, a Dm-be megnézem ezt a terméket, hátha találok.köszönöm a segítséget, ha még valakinek van hasznos infója ossza meg!
2012. dec. 1. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogyassz naponta:

2(min.)-4 l vizet

Sok-sok gyümölcsöt,zöldséget

Minden nap higíts fel egy babszem nagyságú élesztőt vízben/tejben,a B vitamin nagyon fontos szempont a hajnövekedésnél,no meg szép körmeid is lesznek mellé!(saját tapasztalat)

Hetente 1-2x sportolj=kiizzadod a rengeteg méreganyagot ami nagyon fontos a szervezetednek,+100x jobban serkenti a vérkeringést mint az interneten ajánlott fejmasszázsok vagy akármik=gyorsabb hajnövekedés )

Használj olyan sampont ami kíméli a hajadat,sokkal kevesebb káros anyag van benne mint a samponokban általában(baba sampon,babydream!) Minél átlátszóbb egy sampon színe,annál kíméletesebb a hajadnak.

Kenhetsz de bármit a hajadra,ha ezeket a szempontokat nem tartod be kb semmire se mész...Elsősorban belülről kell táplálnod a hajadat,annak garantáltan lesz eredménye!

2012. dec. 1. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!