Gyors hajnövesztőszerre lenne szükségem! Ti mit használtok, ami eredményes is?
Alverde van DM-ben, Alterra pedig Rossmannban. Előbbi német termék, utóbbit sajnos nem tudom.
Én használok kókuszolajat a száraz hajvégeimre és nagyon jó :) egyáltalán nem törik mióta volt vágva (de folyamatosan kenve is kókuszolajjal), pedig korábban egy héttel fodrász után már töredezett volt a hajvégem :( és utoljára 3 hónapja voltam.
Fogyassz naponta:
2(min.)-4 l vizet
Sok-sok gyümölcsöt,zöldséget
Minden nap higíts fel egy babszem nagyságú élesztőt vízben/tejben,a B vitamin nagyon fontos szempont a hajnövekedésnél,no meg szép körmeid is lesznek mellé!(saját tapasztalat)
Hetente 1-2x sportolj=kiizzadod a rengeteg méreganyagot ami nagyon fontos a szervezetednek,+100x jobban serkenti a vérkeringést mint az interneten ajánlott fejmasszázsok vagy akármik=gyorsabb hajnövekedés )
Használj olyan sampont ami kíméli a hajadat,sokkal kevesebb káros anyag van benne mint a samponokban általában(baba sampon,babydream!) Minél átlátszóbb egy sampon színe,annál kíméletesebb a hajadnak.
Kenhetsz de bármit a hajadra,ha ezeket a szempontokat nem tartod be kb semmire se mész...Elsősorban belülről kell táplálnod a hajadat,annak garantáltan lesz eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!