Hogyan lehet megelőzni a töredezett hajvéget?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy le kell vágni, de mondjuk megelőzésképpen? Én annyira vigyázok rá, nem szárítom hajszárítóval, nem szárítom napon, nem kötöm össze, nem festem. Igaz a végében van még egy kicsi kb 5 cm szőke melír, amíg az le nem nő addig törni fog? Már minden pacsmagot rákentem, mégsem nő meg, csak a hátam közepéig:(:(:(:(:2008. máj. 27. 13:56
12/20 A kérdező kommentje:
még csak kétszer használtam, de remélem beválik. Nagyon bízom benne.
2008. jún. 5. 20:12
13/20 anonim válasza:
Ha bevált akkor írj létszi! Mert nekem is kéne valami csoda hogy rendbe hozzam a hajam :)
14/20 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan, én adtam a kérdezőnek azt a tanácsot! Nem fogsz benne csalódi, ezt garantálom!
16/20 A kérdező kommentje:
Helló, kipróbáltam, azt a rózsaszín hajbalzsamot, úgy néz ki beválik, mert az utolsó vágás óta (1hónapja)még nincs töredezett hajszálam. Én úgy csinálom, hogy két hajmosás közt is morzsolok bele a végébe, és nem lesz zsíros tőle::):):):):
2008. júl. 3. 20:19
17/20 anonim válasza:
Na látod, megmondtam, hogy jó! Mint már mondtam, én ezt használom már 7 éve.
A lényeg, hogy mindig használd, minden hajmosásnál, és ha megszabadulsz a töredezett hajvégektől, utána garantáltan nem lesz több!
Örülök, hogy segíthettem!
18/20 anonim válasza:
akkor is hat ha mellette vasalja valaki a haját?
19/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, úgy még nem próbáltam, de ha vasalod, akkor ez a balzsam mindenféleképp enyhít majd azon, hogy töredezzen a hajad.
Na ezt jól megfogalmaztam...rem értetted... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!