Ha arclemosás után húzódik és száraz lesz a bőröm, de ha bekenem, akkor kijönnek a pattijaim, akkor milyen a bőrtípusom?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 11:24
1/6 A kérdező kommentje:
Milyen lemosót,krémet használjak rá?
2012. dec. 6. 11:25
2/6 anonim válasza:
rosszul ápolt.
Géles, krémes lemosót használj, az nem szárít, esetleg hidratáló tonikot. Ha még mindig száraz a bőröd, akkor krémet, ha nem száraz, akkor semmit. nagyon fontos a jól megválasztott kozmetikus.
3/6 anonim válasza:
Érzékeny a bőröd, az fix. Arclemosást és sminklemosást hidratáló lemosóval végezz. Akkor a hidratáló krémet elhagyhatod.m Nagyon fontos, hogy víz alapú készítményt használj, ami beállítja az optimális faggyútermelést. Ilyen pl a de-make up 4in1.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Ezt a lemosót hol lehet kapni?
2012. dec. 6. 12:24
5/6 anonim válasza:
Vízhiányos egyben kevert bőrtípus.Egy tanács ne lemosót használj hanem arctisztító tejet és utána gondosan távolítsd el tonikkal.
6/6 anonim válasza:
Én a tudatosno.hu-n szoktam megvenni, de úgy tudom, hogy patikákban is lehet kapni (gondolom drágábban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!