Száraz hajra vmi?

Figyelt kérdés

sziasztok.. nem vasalom mostanában magától szárad a hajam de mindig is száraz volt főleg a vége.. amikor már zsírosodik akkor kezd 'jó lenni az álaga', puha.. a másik hogy nem szép sima selymes hanem kócos és száraz hiába fésülöm.. két hetente szoktam olíva olajos pakolást csinálni de nem látok változást.. vki tudna segíteni?:(

16l

2012. dec. 1. 12:34
 1/3 A kérdező kommentje:

a kallos hajvég jó,ápolóról olvastam hogy jó, tényleg?

és hol lehet kapni? dm, rossman?

2012. dec. 1. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem hetente tegyél rá pakolást és kimondott száraz hajra való sampont használj. egyébként drogériákba meglehet szerezni és szerintem próbáld ki haj típustól függ hogy jó e vagy nem :) de ha nem javul a helyzet menj el fodrászhoz és mond neki hogy mi a helyzet tudd segíteni:) vagy a végső hogy vágjatok le belőle tudom rossz hogy le kell esetleg picire vágni de utána szebb lesz a hajad ápoltabbnak fog tűnni mert az is lesz :)
2013. jan. 5. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi:) tavaly előtt vágattam le rövidre, most vállnál kicsit hosszabb, mert azóta is volt belőle vágva egy kicsi, és kifejezetten hosszút akarok..most már nem vasalom annyit sőt egész ritkán, szoktam pakolásokat használni, de a hajam vége az ami igazán az.. meg kócos is:/
2013. jan. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!