S. O. S! Mivel szüntethetném meg házilag az arcbőröm hámlását?
Az állam kivételével szinte mindenhol hámlik az arcbőröm. Ha nincs rajtam alapozó nem nagyon látszik, de ha felkenem akkor nagyon... Használok bőrradírt hetente kétszer, ezen kívül mást nem.
Neten nem találok semmit erről, írnak különböző betegségeket amik miatt hámlik a bőr, de azok sokkal durvábbak mint az én bőröm. Nekem csak simán hámlik kisebb-nagyobb mértékben, de nem piros vagy ilyesmi...
Kérlek segítsetek!
Nem lehet, hogy csak nagyon ki van száradva a bőröd, vagy esetleg allergiás valamelyik készítményre, amit használsz?
Próbáld ki azt az arcradírt, amit én használok. Nekem is elég hámlós volt a bőröm, főleg az orrom, és hiába radíroztam, csak randább lett.
Szóval átváltottam erre a házi arcradírra, és nagyon bejött. Egy kevés mézben kristálycukrot kevertem el, és nekem nagyon bevált! Hetente egyszer használom. Elég sokat sikerült elsőre kikutyulnom, de a hűtőben tárolva semmi baja, a cukor sem olvadt el benne.
Szerintem próbáld ki, és mellette hidratálj! Egy egyszerű hidratáló arckrém lehet, hogy segít.
Sok sikert!
Köszi a válaszokat :)
Neogranormonnt szoktam használni amúgy, de csak akkor ha van olyan pattanásom amit nem lehet kinyomni. Rajtahagyom egy pár órát és utána már ki tudom nyomni, sokkal gyorsabban gyógyul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!