BB krém, káros lehet az én arcomra?
Figyelt kérdés
Vettem BB krémet és az van ráírva a tubusra, hogy negyven éves kor fölött ajánlott ilyen zöld csíkkal, biztos láttatok már ti is. Lesz tőle valamilyen problémám? 20 éves vagyok. Köszi elöre is. :)2012. dec. 4. 21:45
1/7 Quorra válasza:
Igen, hirtelen 20 évet fogsz öregedni!
2/7 A kérdező kommentje:
Ha normális válaszhoz nincs meg az iq szinted,inkább húzd meg magad.:-)
2012. dec. 4. 22:16
3/7 Quorra válasza:
Ha neked annyira megfelelő az IQ szinted, akkor nem kérdeznél ekkora butaságot. Mégis mi a pıcsa bajod lenne tőle?! -.-"
5/7 A kérdező kommentje:
Gondolom nem hülyeségből írják rá, hogy melyik korosztálynak ajánlott! Azt gondoltam vannak itt nálam okosabb emberek, akik jobban értenek ehhez, mert ebben a témában nem vagyok otthon, de látom tévedtem. :) azért remélem valaki normális is fog írni...
2012. dec. 4. 22:32
6/7 anonim válasza:
Az hogy egy korosztálynak ajánlják nem jelenti azt hogy a többinek káros. Ez egy krém, ott van rajta az összetétele, megnézheted... ha neked káros akkor mindenkinek az.
Egyébként melyik BB ilyen 40 fölötti? Nem is láttam még ilyet.
7/7 anonim válasza:
Nem káros, csak elsősorban nem neked találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!