Ismer valaki valami gyógymódot pattanásra, miteszerre?
elöször is kezdjük az elején :-)
A fiatalok mintegy 90 %-a számára kisebb vagy nagyobb mértékben jelent problémát a pattanásos (aknés), miteszeres bőr. Az pattanás úgy keletkezik, hogy a faggyúmirigy kivezető nyílása elzáródik, az akné baktérium elszaporodik a faggyúmirigyben és az begyullad tehát a szervezetedben gyulladás van! :-\ Bizonyos mértékben az öröklött hajlam, a hormonháztartás változása és különböző külső tényezők befolyásolják a pattanások keletkezésének gyakoriságát és mértékét. 25 éves korra az esetek nagy részében magától eltűnik, „meggyógyul” ez a fajta betegség.
a következö dolog meg nem tudom, hogy voltál-e már kozmetikusnál arctisztitáson?! ha nem ak ne is menj ha igen ne menj többet tapasztalatból irom még több kárt csinál, mint hasznot.. -_-"" én 19 éves vagyok és én is ezzel a problémával kínlódok.. :-/ van két dolog amit én neked ajánlanék az egyik receptes amit csak háziorvosod/gyerekorvosod irhat fel! az egyik neve Zineryt nekem ez nagyon bevált pár hónap alatt egy pattanás sem volt az arcomon a másik még egy jód kenöcs ez is leszárítja a pattanásokat de ezt egyszer próbaltam ki! szoval én a Zinerynet ajánlom neked és olyan 700 ft körül van ha még nem emelték! :) na meg még linkelnék neked egy oldalt sok sikert a pattanások ellen ;)
www.bien.hu/m/?nid=113652
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!