Lehet összefüggés?
Sok oka lehet. Hány éves vagy? (Lehet, hogy a serdülés velejárója.)
A hajvasalást ne csináld minden reggel, mert teljesen tönkrevágod. Én 9 éve növesztem a hajam, ebből az első durván 7 évben hetente 2x vasaltam, csodálkoztam, hogy nem akar nőni. Mióta abbahagytam és nem kell 3 havonta 10 centiket vágni belőle, hátközépig ér. a zsírosságra visszatérve, a hajvasalás is lelapítja, zsírosodhat ettől is. Az arcodra ne hintőport használj, hanem púdert.
a hajvasalással akkor fogok leállni mikor már a hajam eléri a vállam alatti részt..viszont próbálom (jelnelg váll előtt van egy ujj percnyivel)kevesebbszer csak amikor kivasalom rögtön zsíros lesz és szétáll előtte pedig normális volt
hát szerintem serdülő kor bár most 15 vagyok de 3 éve zsíros az arcom azon a részen (vannak hetek amikor egyáltalán nem). Arcmaszkkal szoktam tisztítani még meg tusfürdővel.A hajvasalás nekem már nem töri mert olyannal mosok hajat de felváltva 4 samponnal. Nekem az uszodavíz szokta jól kiszárítani a hajam...de már heti egy úszás
A válaszokat nagyon köszönöm
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!