Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem szeretném vasalni a hajam...

Nem szeretném vasalni a hajam de muszáj. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

váll alatt érő (eredetileg barna most növesztem le már 1 éve) nem göndör hanem hullámos hajam van. ha megszárítom akkor ugye kimegy belőle a hullám és csak néhol marad 1-2 de úgy meg hülyén néz ki.. ezért mindig kivasalom (de használok hővédőt meg mindent így nem töredezett)ha hétvégén megmosom akkor magától hagyom száradni és akkor szép hullámos de lapos :/ hogy tudnám dúsítani? tupírozni nem tudok hajlakk pedig nem tart max 1-2órát

és hogy tudnám reggelente úgy megszárítani hogy benne maradjanak a hullámok? mert az sokkal jobban áll mint az egyenes de muszáj vagyok kivasalni..

(azért reggel mosok hajat mert ha este mosom reggelre zsírosnak látszik..)

2012. dec. 4. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Vágasd lépcsőzetesre, indulj nagyon fentről, hajmosás után vizesen kösd kontyba és a kiálló szálakat hullámcsattal tűzd fel. Ha nem mosol hajat akkor is csinál meg ezt. Aludj így éjszakánként, reggel bontsd ki, és ne fésülködj.
2012. dec. 4. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Oriflame hajdúsító sampon.Nekem bevált.Sokkal dúsabb a hajam tőle,és később is zsírosodik.

A többi válaszra nem tudok mit tanácsolni :D

2012. dec. 4. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Múlik a vágáson is,de akkor egy gondörítőhabbal jobban járnál.nem teszi tönkre a hajad,mint a vasalás.

Mért ne lehetne,botzos,szélfútta?

[link]

2012. dec. 4. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek :) már ma kipróbálom a kontyosat :D

és a ha ráteszem a habot utána gondolom meg kell szárítani ugye?

ja és lépcsőzetes volt régebben de most egybe növesztem mert ha hidegebb van vagy pára éri akkor kiáll :/ és így jobban is tetszik :d

2012. dec. 4. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
vizesen tekerd fel nagy hajcsavarókra, vagy körkefével szárítsd ki. lesz tartása a hajadnak,és nem roncsolja
2012. dec. 4. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
szia, csak szeretném kérdezni, hogy milyen hővédőt használsz, hogy tényleg nem töredezik a vasalástól a hajad?:)
2013. jan. 16. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!