Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Muszáj hülyén kinéznem?

Muszáj hülyén kinéznem?

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve növesztem a hajamat. Kb. 10-15 cm-t nőtt tavaly szeptember óta, most a lapockámig ér, vagy talán a lapockám alá egy pár centivel. Viszont most gondolom amiatt, hogy egyre hosszabb lesz és már nem bírja magát tartani, főleg hátul nagyon lelapulós. Arról nem beszélve, hogy eléggé töredezett is :S Először arra gondoltam, jobb lenne, ha levágatnám félhosszúra, de így is annyit szenvedtem vele, mire eddig megnőtt, és most megint vágassam le az egészet, hogy pár perc múlva azon gondolkozzam, mikor borulhatott el ennyire az agyam, hogy képes voltam levágatni a hajamat?

Meg úgy egyébként sem szeretem félhosszún, amikor olyan volt, semmit nem tudtam vele csinálni, pl. zuhanyzásnál túl rövid volt ahhoz, hogy felgumizzam, de már elég hosszú ahhoz, hogy vizes legyen és utána magától száradjon meg, és amikor magától száradt meg, nagyon nyomin állt. Aztán valamiért pont olyan szar a hajam, hogy akármilyen hosszúságú, valamiért az egész tök egyenes, csak a vége áll ki. És ez rövidebb változatban k.baszott hülyén állt...

Az meg a másik, hogy most akárki akármit mond, szerintem a félhosszú hajhoz kell egy elegancia legalább, hogy jól nézzen ki. Hát most én nem is állhatnék távolabb az eleganciától, nálam a legelegánsabb megjelenésem utcára kb. az volt, hogy felvettem egy tornacsukát egy csőnadrággal, egy inget kigombolva és alá egy ujjatlan topot, ehhez párosult egy converse válltáska és ennyi.

De most, hogy hideg van, még ennyi se, van kb. 2 gatyám meg pár pólóm és szinte minden nap ugyanabban a pulcsiban vagyok. Hát ehhez nagyon nem állna jól a félhosszú haj..

Már nem tudom, mit csináljak a hajammal :S Milyen legyen?

15l

2012. nov. 20. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem vágatod le rövidre? sok lánynak az is nagyon-nagyon jól áll. Vagy olyan Rihannásra,h elől kicsit hosszabb hátul meg fel van nyírva? Ezt tudom ajánlani vagy hajvégápolót+hajhabot. A hajhabtól dúsabb hatású lesz a hajad és nem lapul le a hajvégápolótól pedig kevésbé lesz töredezett :D
2012. nov. 20. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi

Régen olyan volt, hogy hátul rövid és előre egyre hosszabb. Csak pont ez volt azzal is a baj, hogy kiállnak a hajvégeim, vasalni meg nem akarom, mert nagyon könnyen töredezik, csak úgy meg mégis hülyén állt :S

2012. nov. 20. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Van fodrászbolt a közeletekben? Én a Infinci vagy Infinti (valami ilyesmi hülye neve van) sárga műanyag dobozba barna fedővel van. Száraz töredezett hajra, elég erős zsíros hajbalzsam, nekem az hozta rendbe a hajam, nem is drága, mert 1 liter 1000 valamennyi (kb annyi, mint bármelyik boltba 500 milliliter is kb 5-600 Ft). De ezt csak fodrászboltokba lehet kapni. Van Veszprémben meg Komlón nem tudom hol laksz, de nézz szét biztos van nálatok is. Akkor a hajad nem lesz töredezett. Vannak olcsón ott hajformázó balzsamok. Ápold kicsit és meg fogja hálálni.

Ruhák. Mikor nekem nem volt pénzem ruhára akkor elmentem a templomba a Caritashoz és ott lehetett válogatni ingyen ruhát. Vagy ha az nem jön be vannak kilós turkálók is, olcsón sok ruhát elhozhatsz. Csak a lényeg, olyan ruhákat válassz ami tényleg jól áll neked!

24/N

2012. nov. 20. 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. nov. 20. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja és a fodrászboltos készségesen segíteni fog, hogyan ápold a hajad szárítás és vasalás nélkül! Lehet, h nem jössz ki 5 ezer alatt, de a nagy kiszerelés miatt elég lesz az Neked nagyon sokáig.

Fodrászboltot is csak azért ajánlom, mert nekem nagyon bejött, irtóra tört a hajam (szabályosan félbetört), és egyedül az a balzsam segített. Ja és persze jó a minőség is elérhető áron. Bocsi, h hosszú lett, de én tudom milyen élni egy rossz hajjal. Ha érdekel írj privit.

24/N

2012. nov. 20. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tépesd meg vagy lépcsőzetesre vágd. megmarad a hossza, de felül ne mhuzza le a súlya.
2012. nov. 20. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Kallos Latte hajpakolását (fodrászkellékesnél lehet kapni), nekem bevált.

Amúgy nekem is ez a problémám a hajammal, úgy oldottam meg, hogy megmosom a hajam szilikonmentes samponnal (a töve hamar zsírosodik, így viszont tovább bírja), bekenem ricinusolajjal a tövét, rajta hagyom 1-2 órát, kimosom szilikonmentes samponnal, és a Kallos szilikonos hajpakolását kenem, de csak a végekre! Ez kezdi rendbe hozni a katasztrofális hajamat, és ricinusolaj miatt gyorsabban is nő. :)

2012. nov. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!