Mitől akkora divat a hajvasalás?
komolyan nem értem.... De ami abszolute meglep, hogy sokaktól hallom hogy "olyan gusztustalan vasaló nélkül a hajam" meg "annyira szarul nézek ki ha nem vasalom" stb szövegek. Már ne azért, de jó tudni hogy ezt gondoljátok aki nem vasalja a haját..... Mellesleg, kinek mi undorító, de nekem leginkább a zsíros meg a korpás haj, nem az hogy nincs szögenyegyesre vasalva.
Egyébként érdekes hogy sokakat még az se tartja vissza a vasalástól, hogy valószínű egy ép hajszála nem fog maradni. Ilyenkor rohannak fejvesztve a fodrászhoz póthajért. Meg a siránkozás, hogy mit csináljak vele h rendbehozzam.
Tényleg érthetelen számomra hogy hogy nem tudnak egyesek vigyázni a hajukra. Lehet áltatni magunkat h megveszem a legjobb hővédőt, a legjobb hajvasalót stb. Az eredmény ugyis ugyan az lesz : töredezett, száraz haj.
szerintem meg nem ronda a vasalt haj 11-es:P
amugy meg van aki vigyaz ra ha vasalja is!
en pl 5 evig vasaltam megis masok szerint szep derekig ero hosszu hajam van:P
Ez akkora baromság... Mindenki maga tudja, hogy miért vasalja a haját... Mit érdekel téged kérdező, hogy más mit kezd a hajával? Te vigyázz a tiedre ha akarsz, a többieket meg sz@rd le!
Én egyébként nem vasalom már évek óta, mert valamiért borzalmasan törik (még úgy is, hogy semmilyen formázóeszközt nem használok), de az én hajam ritka szar: egyik oldalt göndörödik, a másik oldalt meg majdnem egyenes... Elég idétlenül néz ki, úgyhogy többnyire kontyban vagy lófarokban hordom, de ha nem lenne ilyen sérülékeny bizony én is vasalnám vagy göndöríteném. Ja, és szégyen - nem szégyen, sem türelmem, sem időm, sem tehetségem nincs a körkeféhez...
Nem kell így felkapni a vizet. Nem szóltalak le, csak tudod a kérdező kérdésere keressük a választ. Ami pedig az volt, hogy miért vasalnak az emberek. A választ megmondtam, mégis én vagyok itt a legszemetebb mindenki szemében.
És a kérdezőt sem volt szép dolog leszólnod. :
"Mindenki maga tudja, hogy miért vasalja a haját... Mit érdekel téged kérdező, hogy más mit kezd a hajával?"
Tudod, itt bárki kérdezhet bármit. Ráadásul semmi kivetnivaló nincs a kérdésében.
én azt hallottam, hogy a fodrászok terjesztették el, mert a göndör hajjal sokkal nehezebb bánni...
az én tinikoromban eszébe se jutott senkinek se vasalni a haját, sőt, mindenki daueroltatott..., mindenki göndört akart. alkalmakra meg becsavarták a lányok a hajukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!