Mitől akkora divat a hajvasalás?
komolyan nem értem.... De ami abszolute meglep, hogy sokaktól hallom hogy "olyan gusztustalan vasaló nélkül a hajam" meg "annyira szarul nézek ki ha nem vasalom" stb szövegek. Már ne azért, de jó tudni hogy ezt gondoljátok aki nem vasalja a haját..... Mellesleg, kinek mi undorító, de nekem leginkább a zsíros meg a korpás haj, nem az hogy nincs szögenyegyesre vasalva.
Egyébként érdekes hogy sokakat még az se tartja vissza a vasalástól, hogy valószínű egy ép hajszála nem fog maradni. Ilyenkor rohannak fejvesztve a fodrászhoz póthajért. Meg a siránkozás, hogy mit csináljak vele h rendbehozzam.
Tényleg érthetelen számomra hogy hogy nem tudnak egyesek vigyázni a hajukra. Lehet áltatni magunkat h megveszem a legjobb hővédőt, a legjobb hajvasalót stb. Az eredmény ugyis ugyan az lesz : töredezett, száraz haj.
Én is vasalom.
Azért mert eredetileg sehogy sem áll.
A szög egyenesre vasalt hajjal olyan felszabadultnak érzem magam meg jobban illik az arcformámhoz.
A szögegyenesre vasalt haj hogy is mondjam , olyan tökéletes hatást kelt.
Természetesen én ápolom rendesen.Minden mosásnál pakolás , hajvégápoló.
És 3 havonta elmegyek fodrászhoz kicsit igazítani a fazont meg a végeit.
Teljesen egyetértek veled.
Szerintem azért ilyen népszerű, mert nem tudják rendesen megcsinálni a hajukat (pl. életükben nem fogtak még körkefét stb.) és csak lóg valahogy a hajuk. Ha meg kivasalják, ami tök könnyen megvan, akkor szögegyenes lesz a hajuk és azt hiszik hogy szép. Közben meg semmi tartása nincs és csak a fejbőrükre van lapulva.
Mert most épp "ciki" göndör meg hullámos haj. Ne tudd meg, én mit hallgattam, főleg általánosban, a loknis hajam miatt.
Most már nem bánt a dolog, sőt, tetszik is a hajam. Én néha vasalom csak ki, mikor valamit csinálni akarok vele, alkalomra, vagy ilyesmi, alapvetően viszont természetesen hagyom, ami göndör vagy hullámos, attól függően, kifésülöm-e.
Pont hogy újra divatos a göndör haj...
Én nagyon utálom a vasalt hajat, unalmas és lapos. Akkor inkább legyen felkontyolva, vagy befonva, vagy akármi. A hullámos, göndör haj a leggyönyörűbb mindközül, bolond aki szabadulni akar tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!