Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől akkora divat a hajvasalás?

Mitől akkora divat a hajvasalás?

Figyelt kérdés

komolyan nem értem.... De ami abszolute meglep, hogy sokaktól hallom hogy "olyan gusztustalan vasaló nélkül a hajam" meg "annyira szarul nézek ki ha nem vasalom" stb szövegek. Már ne azért, de jó tudni hogy ezt gondoljátok aki nem vasalja a haját..... Mellesleg, kinek mi undorító, de nekem leginkább a zsíros meg a korpás haj, nem az hogy nincs szögenyegyesre vasalva.

Egyébként érdekes hogy sokakat még az se tartja vissza a vasalástól, hogy valószínű egy ép hajszála nem fog maradni. Ilyenkor rohannak fejvesztve a fodrászhoz póthajért. Meg a siránkozás, hogy mit csináljak vele h rendbehozzam.

Tényleg érthetelen számomra hogy hogy nem tudnak egyesek vigyázni a hajukra. Lehet áltatni magunkat h megveszem a legjobb hővédőt, a legjobb hajvasalót stb. Az eredmény ugyis ugyan az lesz : töredezett, száraz haj.

2012. dec. 4. 15:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
volt egy osztálytársam aki 14 éves kora óta vasalta minden nap a haját és nem használt se hővédőt se töredezés ellen semmit és nagyon csúnyán eltört a haja le se lehetett volna vágni azt a részt mert tök rövid lett volna .. de én is 14 éves korom óta vasalom most 20 vagyok és érdekes nincs eltörve és nem száraz és én használtam hővédőt meg ilyeneket.. de mondjuk már én se vasalom fél éve hanem elmegyek inkább tartós hajkiegyenesítésre és fél évig meg van oldva a haj egyenesítés
2012. dec. 4. 15:35
 2/17 anonim ***** válasza:
Valami celebbuzera elterjesztette a médiával karöltve!
2012. dec. 4. 15:45
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Én is vasalom.

Azért mert eredetileg sehogy sem áll.

A szög egyenesre vasalt hajjal olyan felszabadultnak érzem magam meg jobban illik az arcformámhoz.

A szögegyenesre vasalt haj hogy is mondjam , olyan tökéletes hatást kelt.

Természetesen én ápolom rendesen.Minden mosásnál pakolás , hajvégápoló.

És 3 havonta elmegyek fodrászhoz kicsit igazítani a fazont meg a végeit.

2012. dec. 4. 15:48
 4/17 anonim ***** válasza:
7%

Teljesen egyetértek veled.

Szerintem azért ilyen népszerű, mert nem tudják rendesen megcsinálni a hajukat (pl. életükben nem fogtak még körkefét stb.) és csak lóg valahogy a hajuk. Ha meg kivasalják, ami tök könnyen megvan, akkor szögegyenes lesz a hajuk és azt hiszik hogy szép. Közben meg semmi tartása nincs és csak a fejbőrükre van lapulva.

2012. dec. 4. 15:49
 5/17 anonim ***** válasza:

Mert most épp "ciki" göndör meg hullámos haj. Ne tudd meg, én mit hallgattam, főleg általánosban, a loknis hajam miatt.

Most már nem bánt a dolog, sőt, tetszik is a hajam. Én néha vasalom csak ki, mikor valamit csinálni akarok vele, alkalomra, vagy ilyesmi, alapvetően viszont természetesen hagyom, ami göndör vagy hullámos, attól függően, kifésülöm-e.

2012. dec. 4. 15:54
 6/17 A kérdező kommentje:
egyéként meg a loknis/göndör/hulláos haj nőies, és nem olyan tucat mint a vasalt.
2012. dec. 4. 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Pont hogy újra divatos a göndör haj...

Én nagyon utálom a vasalt hajat, unalmas és lapos. Akkor inkább legyen felkontyolva, vagy befonva, vagy akármi. A hullámos, göndör haj a leggyönyörűbb mindközül, bolond aki szabadulni akar tőle...

2012. dec. 4. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
én fiú létemre egyetértek veled, engem idegesít is, hogy boldog boldogtalan vasalt hajjal jár, mikor annyira aranyosak, természetesek a hullámos, göndörhajú csajok!
2012. dec. 4. 17:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy osztálytársam,akinek olyan gyönyörű göndör haja volt,hogy mindenki irigyelte tőle,kb álmodni nem lehetett volna szebbet,de amint elterjedt a hajvasaló,ő rákattant és soha többet nem láttuk a gyönyörű haját. Abszolút nem áll neki jól ez a lelapult,szögegyenes haj,de őt nem érdekli,minden nap vasalja,magával is hordja a vasalót stb. Szerintem ez már hülyeség. Arra lennék csak kíváncsi,hogy a hajvasaló megjelenése előtt ezek a lányok,hogy bírtak élni???
2012. dec. 4. 17:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is vasalom, mert nagy hullámok vannak benne és rövid a hajam, így elég idétlenül áll, a frufrum főleg. Ha még 10 centit nő, göndöríteni fogom.
2012. dec. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!