Visszanőhet még a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Fél éve szedtem ki nagyon-nagyon (!) rosszul és több mint 1 hónapja kenem ricinus olajjal. Még van esély rá, hogy visszanőjön? :( És, ha így nincs akkor mit csinálhatnék vele? (Tetováltatni egyáltalán nem szeretném, meg hát nekem még nem is lehetne úgy 2 évig)2012. dec. 3. 19:43
1/8 anonim válasza:
Tetoválás helyett, ott van még a henna is. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Szőke vagyok szóval elég furán nézne ki :D Amúgy se szeretnék ilyesmiket 16 évesen :/
2012. dec. 3. 19:49
3/8 anonim válasza:
Vissza fog nőni, csak kell hozzá idő, sajnos... Nekem a kozmetikus tépte ki hónapokon keresztül.. megviselte a szemöldököm, így ott, ahol kitépte már normálisan vissza sem nőtt, de az új kozmetikusom ajánlott rá egy szemöldök ceruzát, ezzel sokkal szebb.
4/8 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm :S
2012. dec. 3. 20:35
5/8 anonim válasza:
Én azt ajánlom a ricinusolajat hagyd abba, mert az inkább csak késlelteti a növekedést. Ki fog nőni, egy szőrtüsző mindig gyárt újabb szőrt, csak lehet most nem működő fázisban van, de ez nem tart örökké, türelem.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el kenni, mert szinte mindenhol azt olvastam, hogy azt használják. De akkor ezek szerint ez csak ilyen elterjedt téves információ?:D
2012. dec. 4. 16:11
7/8 anonim válasza:
A ricinusolaj nem késlelteti, használd nyugodtan, én is azzal növesztettem a szemöldökömet, a hajamat, meg a szempilláimat is! A szemceruzás rajzolgatás legtöbb esetben nem nagyon sikerül természetesre, inkább szemhéjpúdert ajánlok! Sokkal szebb végeredményt érhetsz el vele. De arra figyelj, hogy nem túl sötét, (bár nem tudom, milyen színű a hajad), matt szemfestéket válassz, mert gondolom nem akarsz csillogni, mint egy diszkógömb.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Amúgy szőke, így a szemöldököm is szóval nem nagyon tudom rajzolgatni, de a szerencsém az, hogy így nem is látszik annyira, hogy el van rontva mintha barna vagy fekete lennék.:D
2012. dec. 21. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!