Hogyan ápoljátok a zsíros, néhol miteszerre hajlamos arcbőrötöket?
Én hetente 1x,esetleg 2x radírozom át az egész arcom.Nekem bolti arcradírok közül az egyelten ami bevált a clean clear-nak a lila dobozos arcradírja,de most nincs itthon majd ha megyek a városba veszek:D Most,hogy nincs ilyenem cukrot keverek el 1-2csepp vízzel és pár csepp arckrémmel és ezzel radírozom le az arcom.Ezenkívül a clean clear lila dobozos tonikot használom.
Mellette ahogy időm engedi 1-2havonta kigőzölöm az arcomat és kinyomkodom azokat a miteszeretek amiket kitudok:)
Egyébként nekem is az orrom és az állam kritikus,ott miteszeres,de nem zsíros és a többi rész pedig száraz:(
14/L
Én a Vichy Normaderm krémeit tudom ajánlani igaz hogy nem olcsó de tényleg csodákat tud tenni az arcbőrrel főleg az éjszakai krém! nekem nagyon szépen rendbe hozta az arcomat, nagyon szerettem. Aztán elkezdtem szedni fogamzásgátlót és attól teljesen elmúltak a pattanások csak pár miteszer maradt az arcomon, azóta semmilyen krémet nem használok rá.
De az a krém tényleg hatásos volt anno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!