Mit tehetek? Fogkrémet kentem a szemem közti 2 miteszerre és kb 2 napig rajta vol, de közbe azért cserégettem. És ma levettem és egy hatalmas piros folt lett a bőrömön. Olyan mintha megégettem volna.
Figyelt kérdés
Ott ahol a fogkrém volt. Holnap suli! Neogranormon vagy mit csináljak? SOS SOS SOS2011. jan. 2. 17:50
1/9 anonim 

válasza:

Nagyon kiszárította a bőrödet.
Kenj rá testápolót.Igaz nem fog elmulni holnapra, de valamelyest javulni fog.
Többet ne tégy ilyet.De ha bekened fogkémmel, akkor este mindig mosd le!
Az első sokat segített :P
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a válasz utolsó!
2011. jan. 2. 17:58
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek meg örülök hogy örömet szereztem:D a neogranormont ha rákenem mi lesz?
2011. jan. 2. 18:00
4/9 anonim 

válasza:

jó a neogranormon is. holnapra meg alapozón kívül más nem segíthet
5/9 anonim válasza:
Aloé vera lenne a legjobb,de ha nincs akkor Sudocrem. A Sudocrém jó a pattanásokra is,kb 1-2 nap és elmúlik.
7/9 anonim 

válasza:

Miteszerre nem feszünk fogkrémet, max pattanásra hogy leszárítsa. Valami tápláló krém vastagon, és holnap alapozó.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat képzelsétek ek hogy az a vastag var mára le is jött meogranormonnal meg testápolóval kenegettem meg a mama kent rá valami lötyit és már alig látszik!
2011. jan. 3. 20:24
9/9 anonim 

válasza:

Az jóóóó :)
Legközelebb óvatosan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!