Anyukák! Milyen színű a hajatok? Mennyire hosszú? Festett vagy természetes?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból:) Akinek festett annak milyen az eredeti?2012. nov. 30. 18:23
11/22 anonim válasza:
Félhosszú szőkésbarna természetes, épp babát várok megint, emiatt nem festetem.Amúgy kicsit szőkébb lennék.
12/22 anonim válasza:
Hosszú festett sötétszőke/világosbarna kb. 4 centis lenövéssel :( Jövő héten látogatom meg a fodrászom.
13/22 anonim válasza:
Közép barna az eredeti hajszínem és padlizsán színűre van festve...most növesztem le.
14/22 anonim válasza:
Természetes gesztenye barna, hosszú derékig érő!
15/22 anonim válasza:
Nagyon sötét barna (valaki már feketének mondja) vállig érő, tépett hajam van. Utoljára tiniként festettem, nagyon szeretem a színét, de sajnos szaporodnak az ősz hajszálak, szerintem jövőre már festenem kell.
16/22 Atroposz válasza:
Csokoládébarna festett,az eredeti szőkésbarna ,de szerintem olyan semmilyen színe nem volt.
17/22 anonim válasza:
Hátközépig érő, seszínű barna. De már nagyon unom, a 3 hós kisfiam mellett nem tudom kiengedni, így jövőhéten megyek fodrászhoz. Párom nem szeretné ha levágatnám, így csak megtépetem és festetem. Még nem tudom milyenre. Legutóbb kékes fekete volt, de kikopott.. most ilyen vöröses-feketés-barnás.
18/22 anonim válasza:
Eredetileg gesztenye barna. Mióta a lányom megvan, sok féle volt már. Most épp Kleopátra fazon, de hátul rövidebb, elől hosszú. És világos barna, közelít a szőkére.
Amúgy általában hosszú szokott lenni, eddig volt frufrum is, de most megint növesztem.
19/22 anonim válasza:
Hosszú hullámos természetes barna. A gyerekek miatt legtöbbször felfogom.
20/22 anonim válasza:
Rövid, festett hamvasszőke, az eredeti színe is szőke, csak sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!