Sokat vasalt haj kinek mitől jött rendbe és mennyi idő alatt?
Lenőni nem fog a tördezett rész!!!
Ha törik a hajad alapból nem nő a haj hossza! Csak a vágás segíthet, de ha nem vágod le szépen lassan hullani kezd majd.
A nővérem 1 évig vasalta,a haja egész hossza elvolt törve, a fodrász még meg is tépte,hát mit ne mondjak gyönyörű volt...Sötétbarna,vékony szálú haja van.Neki(nekem is) a ricinusolaj vált be. 2 hónap után már 20x jobb állapotban volt a haja,4 hónap után alig maradt látható nyoma. Persze még mindig vannak benne töredezett részek,de fele annyi sem mint azelőtt. Pedig még most is előfordul hogy kivasalja.
Patikában tudsz venni,elég olcsón.
Alkamazd: Hetente 2x,4-5 óra(ötnél több ne) hosszáig hagyd rajta a hajadon.Egész éjjelre semmiképpen sem!
Használj babasampont(babydream).Ez sokkal jobban kíméli a hajat mint a sokat ígérő termékek,és 2x-i hajmosás után teljesen kiszedi az olajat.
Használhatod a ricit magában is,de tehetsz hozzá tojássárgáját,mézet,olívaolajat,kókuszolajat,ami szimpatikus.Vagy váltogathatod is,de a nagyobb része riciből álljon.
Tartsd melegen a pakolást(fólia+hajszárító+türcsi/sapka)
Mielőtt felteszed,alaposan masszírozd át a fejbőrödet=serkenti a vérkeringést=jobban felszívódik az olaj
Picit(!) vizezd be a hajadat,ez is segíti a gyorsabb felszívódást
2 hónap használat után iktass be 1-(2) hét szünetet,és tegyél fel olyan pakolást ami nem olajos,és nem kell órákig a hajadon hagyni. Jóból is megárt a sok,ez is hozzájárul ahhoz,hogy a rici jobban kitudja fejteni a hatását.
Próbálkozz vele,veszíteni nem fogsz semmit. :) Puszi.
Utolsó vagyok,végre megvan a fényképezőnk zsinórja,így képpel is szolgálhatok neked:
[link] Nővérem haja ricizés előtt kb 7-8 hónappal.Láthatóan nagyon rövid,kevés,és még az a kevés is tisztára töredezett volt.
[link] Ricizés után,kb fél év elteltével.Iszonyat gyorsan megnőtt a haja,az állapota is jelentősen javult,már alig töredezett. <---- Vakuval.
[link] <---- Vaku nélkül.
És végül az én hajam rici után:
Lehet hitetlenkedni,de nekünk bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!