Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sokat vasalt haj kinek mitől...

Sokat vasalt haj kinek mitől jött rendbe és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Már legalább 100 féle kencét kipróbáltam, sokkal szebb is mint volt egy éve mondjuk, de még mindig szálkás, fénytelen. A házi pakolásoktól nekem csak rosszabb lett a helyzet. Levágatni nem fogom, inkább megvárom amég lenő a töredezett rész.
2012. nov. 29. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a baj h a töredezett rész nem fog lenőni hanem tovább törik.. tehát mindig kiseb lesz a hajad ha nem vágatod le a törött részt.
2012. nov. 29. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A töredezett részeket muszáj levágni,különben sosem lesz egészséges a hajad.
2012. nov. 29. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Lenőni nem fog a tördezett rész!!!

Ha törik a hajad alapból nem nő a haj hossza! Csak a vágás segíthet, de ha nem vágod le szépen lassan hullani kezd majd.

2012. dec. 2. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Az alját mindig vágatom, de ha az összes részt le akarnám vágatni, akkor kopaszra borotválhatnám a fejem.
2012. dec. 2. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:

A nővérem 1 évig vasalta,a haja egész hossza elvolt törve, a fodrász még meg is tépte,hát mit ne mondjak gyönyörű volt...Sötétbarna,vékony szálú haja van.Neki(nekem is) a ricinusolaj vált be. 2 hónap után már 20x jobb állapotban volt a haja,4 hónap után alig maradt látható nyoma. Persze még mindig vannak benne töredezett részek,de fele annyi sem mint azelőtt. Pedig még most is előfordul hogy kivasalja.

Patikában tudsz venni,elég olcsón.

Alkamazd: Hetente 2x,4-5 óra(ötnél több ne) hosszáig hagyd rajta a hajadon.Egész éjjelre semmiképpen sem!

Használj babasampont(babydream).Ez sokkal jobban kíméli a hajat mint a sokat ígérő termékek,és 2x-i hajmosás után teljesen kiszedi az olajat.

Használhatod a ricit magában is,de tehetsz hozzá tojássárgáját,mézet,olívaolajat,kókuszolajat,ami szimpatikus.Vagy váltogathatod is,de a nagyobb része riciből álljon.

Tartsd melegen a pakolást(fólia+hajszárító+türcsi/sapka)

Mielőtt felteszed,alaposan masszírozd át a fejbőrödet=serkenti a vérkeringést=jobban felszívódik az olaj

Picit(!) vizezd be a hajadat,ez is segíti a gyorsabb felszívódást

2 hónap használat után iktass be 1-(2) hét szünetet,és tegyél fel olyan pakolást ami nem olajos,és nem kell órákig a hajadon hagyni. Jóból is megárt a sok,ez is hozzájárul ahhoz,hogy a rici jobban kitudja fejteni a hatását.

Próbálkozz vele,veszíteni nem fogsz semmit. :) Puszi.

2012. dec. 2. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,végre megvan a fényképezőnk zsinórja,így képpel is szolgálhatok neked:

[link] Nővérem haja ricizés előtt kb 7-8 hónappal.Láthatóan nagyon rövid,kevés,és még az a kevés is tisztára töredezett volt.

[link] Ricizés után,kb fél év elteltével.Iszonyat gyorsan megnőtt a haja,az állapota is jelentősen javult,már alig töredezett. <---- Vakuval.

[link] <---- Vaku nélkül.

És végül az én hajam rici után:

[link]

Lehet hitetlenkedni,de nekünk bevált. :)

2012. dec. 23. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat,rosszul mondtam,mire ilyen hosszú lett 1 év kellett neki. :)
2012. dec. 23. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt mindennap kell használni vagy csak hajmosások előtt?:) fontos lenne, váll alatt ér a hajam, kicsit töredezett, sajnos szeptembertől újra vasalni kezdtem, az egész nyarat kihagytam (se szárító, se vasaló). Segitsetek:(
2013. dec. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!