Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kéne tegyek, hogyan...

Mit kéne tegyek, hogyan hozzam rendbe?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam, van régen nagyon szép volt és dús, most növeszteni szeretném és nem nő, a lapockám aljáig ér és itt meg is állt. Valószínűleg az az oka, hogy sokat festettem még most is festve van de volt olyan, hogy 1 hónapban 4x-5x be lett festve...az is biztos számomra, hogy emiatt is hulott el ennyire. 1éve lett levágva fokozatosra, azóta nem lett hozzásnyúlva mondjuk...viszont ma le lett vágva az aljából (a hosszabik rész) és a feljebb lévő rövidebbik részéből is? szerintetek ha 4 havonta festem ezek után és most használok ilyen fény és könnyen kifésülhető spray-t és tápláló ill. töredezettség mentesítő spray-t, akkor rendbe jön?? Vagy mit használja és mit csináljak, hogyan lesz újra a "régi" az erős és hogyan növesszem?? Mindig vágjam le az ilyen szálkás részeket és majd egyszer utóléri a rövidebbik rész a hosszabbikat? mert a kettő között van egy olyan 15 cm távolság...segítsetek lécci

előre is köszike! :)) ha lehet normális kommenteket kérnék!!!!!!! :$

2012. nov. 4. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
havi 4x-5x????? Minek? Nem csoda hogy tönkre ment....
2012. nov. 4. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnéd, hogy nőjön fesd be a hajad az eredetihez legközelebb állószínre és hagyd úgy, ne fesdtöbbet. Használj hajvégápolót,hajhabot és balzsamot.
2012. nov. 4. 11:30
 3/5 Fanni1713 ***** válasza:
Elméletileg akkor jobban nő ha nem vágod de ez nálam sem jön be :/
2012. nov. 4. 13:17
 4/5 Matrica3 válasza:
Nagyon sok volt neki az a festés. Vágasd le a kritikus részeket és felejtsd el a kifésülő sprayt sz*rt se érnek. Szőke hajam volt 3 hetente festettem és elég sok összeget kidobáltam az ablakon fodrász termékekre,mert azt hittem,hogy azok milyen jók. Hát nem!!! tele van szilikonnal parabénnel tartosítószerekkel,amik károsak a hajra. Egyszer csak úgy gondoltam,hogy sötét barna leszek,de persze ezzel a töredezett száraz hajam nem tűnt el. Vágattam belőle,de nem akartam,annyit amennyi száraz volt,mert akkor rövid lett volna a hajam. Szóval szépen fokozatosan tüntettük el a száraz részt. Áttértem az alverde regeneráló samponra és balzsamra. Hajmosás előtt pedig kókuszolajos pakolást alkalmazok. kb egy éve csinálom ezt és elmondhatom végre,hogy kezdek elégedett lenni a hajammal.
2012. nov. 5. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! Ki fogom próbálni :))
2012. nov. 13. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!