Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tovább a kívánt hajszín...

Hogyan tovább a kívánt hajszín eléréséhez? Ez a cél: www.kepfeltoltes.hu/view/121128/hajszin_www.kepfeltoltes.hu_ . Jpg vagy ez, ha ez jobban kivitelezhető: www.kepfeltoltes.hu/view/121124/hajas_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg előzmények (lent)

Figyelt kérdés

Saját hajszínem világosbarna, vagy hamvas sötétszőke. Kb. 15 éve festett szőke vagyok. Elmentem fodrászhoz, hogy befesse világosbarnára, hogy le tudjam növeszteni, mert már nem szeretném szőkére festeni, de a fodrász nagyon elrontotta, mert majdnem feketén és sírva jöttem ki a szalonból. Azt mondta, hogy nagyon kopni fog és majd 2 hét múlva világosít rajta. Egy hónap után igaz kopott egy kicsit, de így is nagyon sötét maradt. Visszamentem a fodrászhoz, és MÉG JOBBAN elcseszte, mert a hajtövem rókavörös lett, hajhossz sötétbarna a végei meg szürkésbarnák. BRRRRR !!!

Másnap felkerestem egy másik szalont, ott leblancholták és belemostak egy pár melírcsíkot is, kb. ilyen bronvörös lett a sötétbarna hajból + képzeljünk bele pár sárga! melírcsíkot : [link]

Hát ez sem tetszik !

Egy hét múlva ismét megyek a fodrász szalonba.

Lehetséges, hogy a második blancholás + melírcsíkok meghozzák az eredményt, vagy mire számítsak még? Narancssárga lesz ? ....

2012. nov. 28. 23:51
 1/6 A kérdező kommentje:

na mégegyszer:

[link]

[link]

2012. nov. 29. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Atyaisten, milyen fodrászokhoz jársz? Én egyszer otthon blancholtam magamnak, amikor az addigi festett világosszőkét visszacseréltem az eredeti középbarnára, és elsőre normális barna lettem. Nem vagyok fodrász, akkor csináltam először ilyesmit. Ha olcsó helyen voltál, akkor talán érdemes lenne rászánnod azt a pénzt és egy nevesebb fodràsszal rendbehozatni a hajd.
2012. nov. 29. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem menj oda vissza!

Amúgy az eredeti tök szép.

2012. nov. 29. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért vagy vöröses barna, mert alapvetően a barna hajszínben vörös és sárga pigmentek vannak. Akárhogy festik, színezik, mindenen át fog ütni ha nem használnak ellensúlyozó színt, ami ezeket elnyeli. Ez pedig a kék és a lila.

[link]

Szerintem le kellene szívni a hajad kímélővel, vagy pl. color b4-el, (mert bár biztos hogy most is meg van kínozva) egyenletes színűre és arra rámenni hamvas vagy természetes színnel + hozzá a korrigáláshoz x %-ú mixtonnal (x = 10-30%-ig terjedhet.)

Ami azt illeti én azt nem értem, hogy miért nem próbáltad beszínezni először? Szőkéből olyat mint a képeken levő hajszínek pofonegyszerű lett volna még otthon is kivitelezni.

Ha tudod, akkor most hagyd békén egy kicsit a hajad mert sok lesz már neki a kémiai beavatkozás, vegyél egy színező sampont, azzal kibírod még 2-3 hétig, amikorra már nem bánja annyira.

2012. nov. 29. 02:58
 5/6 A kérdező kommentje:

örülök minden válaszadónak, köszönöm figyelmeteket és tanácsaitokat.

Tudjátok, az a szomorú, hogy az első fodrász ismerős (volt), aki ezek szerint nem tud színváltozást csinálni. Ezt persze így utólag tudtam meg, mikor a nemtetszésemet fejeztem ki neki, akkor mondta, hogy én vagyok az utolsó kliense, akinek megváltoztatja a hajszinét, mert mindenki panaszkodik. A két alkalom nála 100 euróba került (Szlovákia).

Természetesen nem vegyek vissza ehhez a fodrászhoz; teljesen megingott a bizalmam...

Azért nem vállaltam ez a műveletet magamnak, mert féltem, hogy foltos lesz, meg zöldes árnyalatú.

Igazad van, kedves tanácsadó, a hajam nagyon megsínylette ezeket a próbálkozásokat. Azóta hajpakolok állandóan, olivaolaj, méz, agránolaj, gliss kur nagyon sérült hajra...

Kérdésem még az lenne, hogy a color B4 akkor is hat, ha már egyszer blancholták a hajam + melírcsíkokkal bemosva ?

2012. nov. 29. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha le lett szívva rendesen(teljesen világosra), akkor hathat a color b4. Ha nem(vagyis rézvörösre sikerült csupán a sötétet leszedni) akkor viszont újra kellene szívatni.

Szívatás után pedig 6 vagy 9es oxival kellene keverni az új hamvas színt, ami kicsit világosabb mint amit szeretnél.

Természetes és gyöngy árnyalatok is játszhatnak.

2012. dec. 1. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!