Ilyen hajszín milyen márkáju és hajfestékkel érhető el?
szóval kikell szőkítenem a hajamat.:O
azt nem akarom, nem akarom hogy tönkre tenni. Nem lehet úgy hogy viszek neki egy platina szőke hajfestéket és befesti azzal, így nem szőkéset kapnák?
El kell hogy keserítselek, de minden festék, ami világosabb színt eredményez az eredeti hajszínednél, az kiszívja a hajadat; legalábbis én így tudom. Azért is lesz világosabb, mert kiszedi a pigmenteket a hajadból.
Én mindkét módszert próbáltam: szőkítettem otthon is, sima boltban kapható színezővel, hátha az kíméletesebb. Nem lett rossz színe a hajamnak, de kétszer kellett rámennem, mert elsőre foltos lett.
Fodrásznál is szőkítettem már, de akkor egészen fehér-platinaszőkére. A fodrászom nagyon ügyes volt, annak ellenére, mennyire világos lett az amúgy világosbarna hajam, meg se éreztem rajta a változást, a hajam minőségét tekintve.
Szóval szerintem a különbség a kettő között csak annyi, hogy a fodrász jobban be tudja lőni az árnyalatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!