Fodrászok! A mixton korrektor színeket milyen arányban kell a festékszínhez adni?
Vöröses-sárgás beütésű lett a hajam és szeretném korrigálni a következő festésnél, természetes vagy hamvas színre.
Köszönöm aki segít és nem hurrog le.:)
Hamvas színt vettem, de csak utána vettem észre(amikor már a fele a hajamon volt) hogy 9-es oxi van a sötét szőke(=középbarna) festékhez. Reménykedtem hogy nem lesz nagy gáz, de sajnos kiszívta rendesen a hajam, de tudod olyan narancsos beütésűre szóval gáz.
Ezért nem tudom, hogy most vegyek egy másmilyen festéket, vagy vegyek fodrászkellékesnél és hozzá mixton-t, vagy csak egy sima hamvas színt(bár kétlem hogy befogná rásegíts nélkül) újrafestéshez.
Azt olvastam azokkal (..kék, lila, zöld..) ha kisebb arányban keverem a festékhez akkor kiküszöbölhetem a nem kívánt mellékszínt.(..vagy épp felerősíthetem egy árnyalatét..) Én most elnyelni szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!