Ha csak sima vízzel mosok hajat, akkor jobb lesz mintha
egyáltalán nem mosnám meg aznap? Bőv lenn
Figyelt kérdés
Ugyanis az a problémám hogy vasárnap megmosom a hajam, hétfőn szép aztán keddre már megint olyan ronda... Ha sima vízzel megmosnám az segítene valamennyit?
2012. nov. 28. 20:24
1/8 anonim válasza:
Nem. Nem szabad hajat gyakran mosni, kizárólag azt éred el, hogy védekezni fog ellene, és 1 nap alatt több zsír lesz rajta, mint egy zsíroskenyéren.
2012. nov. 28. 20:34
2/8 anonim válasza:
Én kétnaponta mosom samponnal hoooosszú évek óta. Tovább nem bírom.
Engem is riogattak, hogy ritkítsak, mert majd naponta kétszer fog kelleni. De nem így lett, kétnaponta kell, de már vagy 15 éve.
A síma víz nem oldja a zsírt.
2012. nov. 28. 20:37
3/8 anonim válasza:
Ebben a sapis időszakban én minden nap megmosom és igen, nagyon zsíros a hajam, de másképp nem bírnám ki :/ Általában mikor elmúlik a tél visszaállok a 2 naponta mosásra. Vegyél gyakori mosásra szánt sampont, mert valóban a sima vizes mosás semmit sem ér.
2012. nov. 28. 21:01
4/8 anonim válasza:
Emberek, akiknek csak télen zsíros a haja.....megfázik a fejbőrötök, ha jobban odafigyeltek nem zsírosodik jobban :/
Kérdező: azzal csak sokkal rosszabbul fog állni. Vegyél gyakori hajmosásra való sampont.
2012. nov. 28. 21:38
5/8 anonim válasza:
Szilikonmentes sampon. Viccen kívül. Napi szinten mostam a hajam évekig, mert muszáj volt. Nem bírtam ki...Aztán megvettem a szilikonmentes sampont és balzsamot, igaz, először majdnem falhoz kentem, mert nem olyan könnyű kifésülni, stb mint a szilikonosoktól. DE! dúsabb a hajam, gyorsabban nő, látványosan egészségesebb, és heti 1x kell mosni...És kb 2 hónap után, hogy kidobod a szilikonos sampont, már érzed a különbséget...
2012. nov. 28. 23:14
6/8 anonim válasza:
Utolsó, erről még nem hallottam, ezeket hogy hívják? És melyek a szilikonosok?
2012. nov. 28. 23:36
7/8 anonim válasza:
Kifejezetten így keresd, hogy silicone free shampoo. A syossnak is van, meg elég soknak. NINCS ÁRKÜLÖNBSÉG!!!
na itt pl többről is találsz képet, meg még mesét is, hogy miért is jó :) Én nem a natúr vonal miatt álltam át, mert úgy vagyok vele, hogy ha azzal törődnék, akkor semmit nem kennék magamra, nem ennék-innák, és nem fürödnék :D De nem bántam meg. Tényleg bevált.
2012. dec. 6. 01:09
8/8 anonim válasza:
Utolsó és emellett vasalod a hajad vagy ilyesmi, vagy nem volt magyon csúnya mikor át kezdtél állni? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!