Nivea BB krém vagy a Garnier BB krém a jobb? És miért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 14:19
1/4 anonim válasza:
Egyik sem a legjobb, ha drogériás kell akkor ezeknél jobb az Essence, Eveline is. A Garnier mind közül a legrosszabb.
2/4 anonim válasza:
Nekem a Garnier bevált.
A Niveásat nem használtam.
3/4 anonim válasza:
Én a Niveát még nem próbáltam (nem is láttam még sehol), Garniert használok, de nem vagyok tőle elragadtatva.
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon szàraz az arcborom, rendszeres àpolàst igènyel. Igy pl. sosem hasznàltam alapozot sem, mert a szàraz arcboron csunya volt,hiàba kentem be elotte az arcom hidratàlo krémmel. Mintha szemcsès vagy darabos vagy nem is tudom milyen lett volna...Mivel a Garnier BB nem kifejezetten alapozo, csak szinezett hidratàlo krèm, gondoltam megèr egy probàt. Eppen akcios volt, kiprobàltam ès nekem ez kivètelesen bevàlt. Igaz, mielott az arcomra kenem, elotte 10 perccel most is bekenem hidratàlo krèmmel, igy szép egyenletes a borom. Szoval èn meg vagyok vele elègedve (sot, mèg az illatàt is kedvelem) de ahàny ember annyi fèle hatàs ès tapasztalat szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!