Befestettem a hajam sötétbarna festékkel és kb fekete lett. Hogyan tudnám világosítani?
Figyelt kérdés
Valami szép kávébarnát szeretnék, a házi praktikák, mint pl a kamilla nem jó rá?2012. nov. 26. 01:51
1/2 anonim válasza:
Sokszor mosd meg és garantáltan fakulni fog a hajad. Nekem egy hét után már ki is jön belőle a festék egy része és sokkal világosabb, mint aznap, amikor befestettem. Házi praktikákról nyilatkozni sajnos nem tudok, mert sosem próbáltam. Hallottam már én is a kamillás verziót vagy van, aki citromlével világosít. Próbáld ki és kiderül.
2/2 anonim válasza:
A sok hajmosás tényleg segít a fakulásban. A házi praktikákból én a méz és az oliviaolaj pakolást próbáltam ki, amely szintén segített a haj világosabb árnyalatához. A citrom nagyon savas jellegű, azt nem ajánlom, mert totál kiszárítja a hajad és seprű lesz. A kamillát nem próbáltam, de rosszat biztos nem csinálsz vele, ha átöblíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!