Valami jó ajakápolót tudtok?
A Rossmann most kezdte árulni a Nivea ajakbalzsamját, 14ml 400Ft, és egyben szájfény is + SPF 15. Nekem nagyon bevált, csomó színben van.
Nivea gloss wonder balm a neve.
Forever Living Products Aloe Lips - kicsit húzós az ára és csak rendelni lehet, de megéri, szerintem az egyik legjobb
Alverde Mandarinos - olcsó, natúr és nagyon jó
Nekem még a Labello-k is beválltak (Hydro Care, Olive & Lemon, Milk & Honey), de a fent említett kettő klasszisokkal jobb.
a labello a legtöbb embernek csak még jobban szárítja.
A neutrogénának nagyon jó az ajakápolója, nem olcsó d enagyon jó vagy a körömvirág krém is. A férjem herpesz miatt kente hogy hamarabb gyógyuljon és akkor vette észre hogy angyon puha is lett tőle az ajka, pedig neki mindig kiszárad. Ez valahogy alkati dolog is szerintem.
Házi praktika: kend be éjszakára mézzel! Csodát tesz!
Egyébként,amik nekem beváltak: Neutrogena,Carmex és az Yves Rocher ajakápolói,de a gyógyszertárban kapható Primus is nagyon jó meg olcsó is,csak én nem szeretem a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!