Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olyan szőke hajfestéket...

Mmano88 kérdése:

Tudtok olyan szőke hajfestéket ami befogja a tövét is a hajamnak?

Figyelt kérdés

Ilyen színű most a hajam:

[link]

Régebben ezt a festéket használtam, és ez szépen be is fogta a hajamat, egyáltalán nem volt narancssárgás:

[link]

de most elköltöztem külföldre, és nem találok olyan festéket ami jó lenne (Wellaton nincs itt). Fodrászra sajna még nincs pénzem, mert most kezdtem csak dolgozni.

Tudnátok olyan festékeket mondani amik nektek beváltak?

A Schwarzkopf Perfect Mousse 1000 gyöngyszőke nem volt jó, és a L'Oreal Sublime Mousse 900-as se fogta be rendesen. A Palette XXL meg szerintem már túl szőke lenne.

Az eredeti hajam középbarna.

2012. nov. 21. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Rendes hajfestéket vegyél, ne ilyen gagyi mousse cuccokat... ezek a legrosszabbak.

Fodrászkellékesben vehetsz olyan árnyalatot ami neked kell, és választhatsz hozzá oxit attól függően hogy mennyi világosításra van szüksége a hajadnak. Ott elmondják ha nem tudod hogy működik.

Lisap egy jó márka például.

2012. nov. 21. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:
És a fodrászkellékes festékből milyen árnyalat lehet a jó vajon? Mert eddig világos szőkével kellett festenem ahhoz, hogy kb. ilyen közép szőkét kapjak. Lehet azokból jó lenne az egyszerű középszőke festék?
2012. nov. 21. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
a habfestékek az én tövemet se fogták be pedig én eredetileg középszőke vagyok. vegyél normális hajfestéket (garnier, loreal, schwarzkopf brillance stb) ezek biztosan használnak, és a tövén hagy 10 perccel tovább mint a többi részén
2012. nov. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!