Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek csúnya az anyajegy?

Szerintetek csúnya az anyajegy?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és sokat stresszelem maggam az arcomon lévő két nagy anyajegy miatt. Szerintetek csúnya az anyajegy?
2012. nov. 22. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem szeretem. már 5 dbot leszedettem, ingyen, ha ennyire zavar szedesd le.
2012. nov. 22. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mondjuk nem mindegy hogy hol és mekkora.
2012. nov. 22. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hol és mekkora, valóban. Nekem két oldalt, majdnem szimmetrikusan az arccsontom vonalán van 1-1, nem túl kicsi, nem túl nagy, de szerencsére nem is a kitüremkedő, festékes fajt1ából. 18 éves fejjel iszonyatosan kiakadtam, mikor a tablóképemről lephotosopholta őket a fényképész, elvégre az is egy részem, akár tetszik, akár nem, azok nélkül nem vagyok teljes, mert az már nem én vagyok. Remélem, érted, mire akartam kilyukadni :)
2012. nov. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!