Szerintetek csúnya az anyajegy?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és sokat stresszelem maggam az arcomon lévő két nagy anyajegy miatt. Szerintetek csúnya az anyajegy?2012. nov. 22. 20:54
1/3 anonim válasza:
én nem szeretem. már 5 dbot leszedettem, ingyen, ha ennyire zavar szedesd le.
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, mondjuk nem mindegy hogy hol és mekkora.
3/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hol és mekkora, valóban. Nekem két oldalt, majdnem szimmetrikusan az arccsontom vonalán van 1-1, nem túl kicsi, nem túl nagy, de szerencsére nem is a kitüremkedő, festékes fajt1ából. 18 éves fejjel iszonyatosan kiakadtam, mikor a tablóképemről lephotosopholta őket a fényképész, elvégre az is egy részem, akár tetszik, akár nem, azok nélkül nem vagyok teljes, mert az már nem én vagyok. Remélem, érted, mire akartam kilyukadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!